EXspot csepp kutyáknak 6x1 ml

-13%
EXspot csepp kutyáknak 6x1 ml
7 699 Ft
6 695 Ft
Kezdete: 2019.07.16  
Egységár: 1 116 Ft/db

EXspot csepp kutyáknak 6x1 ml

 

Az Exspot rácseppentő oldat elpusztítja a bolhákat és kullancsokat, és egyben védettséget biztosít az újbóli fertőződéssel szemben a kezeléstől számított 4 hétig. A készítmény a kutyára rászálló szúnyogok számának és vérszívásának csökkentésére is felhasználható.

 

Az Exspot egy Spot-on preparátum, kis adagokban, 1 ml-es tubusban kiszerelve, amit a kutya szőrének széthajtása után a lapockák között a bőrre kell cseppenteni. Egy tubus tartalma max. 15 kg testtömegű kutya kezelésére elegendő. 15 kg-nál nagyobb testtömegű kutyák esetében 1 ml-t a lapockák között és 1 ml-t a farktő tájékán cseppentsünk az állat bőrére. Ezt követően a hatóanyag eloszlik a kutya bőrének zsírrétegében. Az oldat az alkalmazás helyétől 24 órán belül szétterjed a kutya egész testén. Az ily módon létrejövő teljes körű védelem négy héten keresztül tart. Ezt követően újabb kezelést kell végezni.

Részletek

Exspot 1ml / Exspot 2 ml kutyáknak (Hatóanyag: Permethrin) - Bőrre fölhordható oldat.

Alkalmazási terület: Kutyák bolha, kullancs és tetű fertőzöttségének kezelésére és megelőzésére. Az Exspot elpusztítja a bolhákat és kullancsokat, és egyben védettséget biztosít az újbóli fertőződéssel szemben a kezeléstől számított 4 hétig. A készítmény a kutyára rászálló szúnyogok számának és vérszívásának csökkentésére is felhasználható.

Figyelmeztetés: Veszélyes halakra és rákokra. Az Exspot ne kerüljön akváriumok és halastavak közelébe. Macskáknál az Exspot nem alkalmazható még kis mennyiségben sem. A macskák anyagcseréje nem alkalmas az Exspot-ban lévő permetrin lebontására. Mérgezés léphet föl náluk olyan tünetekkel, mint nagyfokú izomgörcs és mozgászavar. Ilyenkor első intézkedésként le kell mosni ill. meg kell fürdetni a macskát samponnal vagy mosogatószerrel. Ezt követően haladéktalanul meg kell mutatni az állatorvosnak.

Adatok
Gyártó
EXspot
Térfogat
6 ml
Szállítási idő
1
Cikkszám
EX-006
Tömeg
1 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!