Kategóriák
Összehasonlítás
Kategóriák
Ne maradjon le akcióinkról!
Kártyás fizetés
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Megbízható bolt tanúsítvány

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Fogyasztóbarát

Termék részletek


SERA CO2 tartós test 15 ml

SERA CO2 tartós test 15 ml
3 685 Ft
Egységár: 246 Ft/ml

SERA CO2 tartós test 15 ml

A Sera víztesztek előjelző rendszerként működnek, ezzel tudjuk az optimális vízminőségtől való eltéréseket megállapítani. Ha az eltérés mértéke túlságosan nagy, akkor azonnal intézkedhetünk. A Sera víztesztek igen pontosak, és könnyen kezelhetők, használatukkal az akvárium gondozása nem jelent nagy munkát.

A Sera teszteket és a Sera vízkezelőket egymáshoz hangolták.

A vízminőség a halak származási helyein nagyon eltérő lehet. Ha ugyanarról a területről származó halakat tartunk (biotóp akvárium), egyszerűbb dolgunk lesz a víz minőségének beállításakor.

A szén-dioxid (CO2) minden növény számára fontos tápanyag, hiszen csak a CO2-vel tudja a növény a fotoszintézis során a szerves kötéseket növekedéséhez felépíteni. A szén-dioxid stabilizálja a karbonátkeménységet, állandó szintre csökkenti, illetve stabilizálja a kívánt pH-értéket.

A Sera CO2-teszt segítségével a szén-dioxid szintet gyorsan és pontosan meg lehet állapítani. Az ideális érték 10-40 mg/l.

A mérést javasolt naponta elvégezni.

Túl magas érték esetén a CO2 adagolást vegyük vissza. Nagyon magas érték esetén a vizet membrán pumpával (Sera Air) és porlasztóval (Sera Air Set) szellőztessük át. A Seramic CO2 vezérlés teljesen automatikusan szabályozza a CO2 adagolást.

Túl alacsony érték esetén emeljük a szén-dioxid szintjét Sera CO2 rendszerrel. Kisméretű akváriumoknál a Sera CO2 Start-ot alkalmazzuk.

 • Gyártó
  Sera
  Térfogat
  15 ml
  Szállítási idő
  1
  Cikkszám
  SERA-015
  Tömeg
  15 g/db