Összehasonlítás
Kategóriák
Ne maradjon le akcióinkról!
Kártyás fizetés
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Megbízható bolt tanúsítvány

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Fogyasztóbarát

Blog

Az Állatok Világnapja alkalmából idén is meglepetéssel készültünk négylábú barátainknak és persze a gazdiknak! Egy héten át (szept.27. és okt.4.között) naponta más-más ŐRÜLT AKCIÓT posztolunk. Érdemes követni minket a Facebook-on mert akár 57%-ot is spórolhat!

Képtalálat a következőre: „állatok világnapja”

 

2017.09.08 08:22

A víz már ősidők óta mágikusan vonzott embert és állatot egyaránt, egyidejüleg az életelixirt is jelentette számukra. Az elem iránti lelkesedés a mai napig nem változott. Az értékesen hűs víznek senki nem tud ellenállni, különösen nem a saját kertjében. Ahhoz hogy egész évben élvezhessük kerti tavunk örömeit, az ősz beköszöntével sem ér véget a tógondozás.

                             Képtalálat a következőre: „kerti tó kép”     

Neked is mosolyt csal az arcodra a reggeli ébredés után, esetleg a reggeli kávé elfogyasztása közben kikukkantani a madáretetőre, ahol olyankor már nagy a nyüzsgés?

Ha igen akkor te is Madárbarát vagy! :)

Vonulásban lévő barátposzáta itató mellé kihelezett almából csipeget szeptemberben (Fotó: Orbán Zoltán).

A héten a cicáknak kedvezünk: Összegyűjtöttünk és leakcióztunk néhány közkedvelt cicás terméket, almokat, tápokat, nasikat, hogy minden cicabarát és minden bársonytalpú megtalálhassa a maga kedvencét. Kínálatunk sok új termékkel is bővült, ezeket most bevezető áron vásárolhatják meg. És akkor most lássuk a listát!Képtalálat a következőre: „cicás kép”

2017.07.24 15:50

Amikor a hőmérő higanyszála elhagyja a 30 fokot, nemcsak nekünk, de négylábú barátainknak is kutya melege van. Ön se hagyja kutyáját szenvedni a forró napokon. Webáruházunkba megérkeztek a Trixie hűsítő játékai és fekhelyei. Velük a játék és a pihenés is garantáltan hűsítő lesz kedvencének.

Képtalálat a következőre: „Trixie 28699 kép”

 

Ha nyaralni indulunk, sokszor komoly fejtörést okoz: kire bízzuk kedvencünket, ki vállalja be a kutyát arra a hétre, amíg nem vagyunk itthon. Nagyiék öreg kutyája nem tűri meg maga mellett a miénket, apusék irtóznak a kutyaszőrtől, Ilma néni pedig merő kedveskedésből csokival etette a múltkor Buksit. Az a jó hírünk van viszont, hogy Horvátországban egyre több az olyan szállás – a kempingeken kívül apartmanok és szállodák is – ahol nem megtűrt, hanem örömmel látott vendégnek számítanak a négylábúak.

2017.07.11 11:36

Egészséges életmód a Canvit termékcsaláddal!

A Canvit étrendkiegészítő sorozat egészséges állatoknak, javítja az egészséget és megakadályozza a legelterjedtebb egészségügyi zavarokat, amiket állataink elszenvedhetnek.

Ilyenkor különösen az "életmódbetegségekre" gondolunk, amik a helytelen táplálkozás, az immunrendszer legyengülése kritikus helyzetekben és vitamin-tápanyag hiánya miatt alakulnak ki. A Canvit termékek használatával képesek vagyunk hatékonyan megelőzni ezen betegségek szörnyű következményeit és támogatjuk az egészség védelmét. A megelőzés a Canvit formulának összetevőivel hatékony módja, hogy kedvence hosszú és kielégítő életet éljen.
Kapcsolódó kép
2017.07.11 11:06

Viselkedésproblémák, kutya-psziché

Egyre több ember tart kutyát és sajnos egyre gyakrabban hangzik el, hogy egy kutya viselkedése problémát, gondot, aggodalmat jelent a gazdájának, a családjának vagy tágabb környezetének.

Képtalálat a következőre: „kutya pszichés problémák”

Költségek

Az akvárium helyes kiválasztása, berendezése és betelepítése a legfontosabb lépés az akvarizálásban. Cikksorozatunkban leírjuk, hogyan is kezdj neki új hobbidnak.

 

Képtalálat a következőre: „akvárium”

 

2017.07.11 10:53

Allergia

Tavasszal, nyáron, és ősszel növények virágzanak, szórják szét Virálgpol; raikat a levegőbe. Ettől nem csak mi emberek szenvedunk, hanem ve un együtt élő kedvenceink is. A kutyáknál az allergias folyamatok jellemzoen inkább a bőrben zajlanak, macskánál a légutakban.Képtalálat a következőre: „kutya allergia”

Takarítás, betegségek

Az akvárium helyes kiválasztása, berendezése és betelepítése a legfontosabb lépés az akvarizálásban. Cikksorozatunkban leírjuk, hogyan is kezdj neki új hobbidnak.

 

Képtalálat a következőre: „akvárium”

 

2017.06.19 12:53

Vízhőmérséklet nyáron

Bizony, még a halaknak is melegük van néha. Nyáron, mikor a szobahőmérséklet elérheti akár a 30 celsius fokot, oda kell figyelnünk apró vízi barátainkra is. De hogy is álljunk neki, a vizet lehűteni?

Kapcsolódó kép

 

2017.07.11 10:31

Szőrproblémák

A nyári időjárási körülmények (meleg, por, száraz növényi részek, legyek, bolhák, allergének, vedlés) közepette fokozottan szükséges a szőrzet megfelelő ápolása. A szőrzet a kutya dísze, de fontos funkciói is vannak, hőszigetelőként véd a hideg és a meleg környezetben, esőben és fürdéskor lepergetl a vizet és főleg hosszabb szőrű kutyáknál mechanikus védőpajzsként véd a bőrsérülésektől (harapás, baleset, kerítés, toklászok). 

Kapcsolódó kép

Etetés

Az akvárium helyes kiválasztása, berendezése és betelepítése a legfontosabb lépés az akvarizálásban. Cikksorozatunkban leírjuk, hogyan is kezdj neki új hobbidnak.

 

Képtalálat a következőre: „akvárium”

 

2017.07.10 17:08

A külső- és belső hallójárat megbetegedései

Tavaszi és nyári időszakban halmozottan jelentkeznek az állatoknál a külső hallójárat betegségei. A kutyák külső hallójárata hosszú, szűk megtört cső, amelynek kezdeti szakasza függőleges letutású, alsó része rövidebb vízszintes irányú. Belsejét taggyúmirigyekkel gazdagon ellátott bőr borítja, amik a tülzsírt termelik. A tülzsír mechanikusan tisztít, segíti a levált hámsejtek és a szennyeződések eltávolítását, továbbá szerepe van az ott élő baktériumok, gombák és a szervezet közötti egyensúly biztosításában.

Képtalálat a következőre: „kutya fül”

A víz paraméterei

Az akvárium helyes kiválasztása, berendezése és betelepítése a legfontosabb lépés az akvarizálásban. Cikksorozatunkban leírjuk, hogyan is kezdj neki új hobbidnak.

 

Képtalálat a következőre: „akvárium”

 

2017.07.10 16:37

Mérgezések

Sajnálatos módon az utóbbi időben megszaporodtak az állatok (főleg macskák) életének kioltására irányuló rosszindulatú emberi cselekedetek. Elöljáróban fontos megemlíteni, hogy az ilyen cselekedetek törvényt sértenek és a Büntető Törvénykönyv hatálya alá esnek. Az 1998-ban elfogadott Állatvédelmi Törvény paragrafusai szerint: "Az állat életét elfogadható ok vagy körülmény nélkül kioltani tilos."  "Nyílvános helyen, közterületen, lakásban vagy lakóházban állat életét csak akkor lehet kioltani, ha az állat szenvedésének megszüntetése, támadás vagy fertőzési veszély elhárítása, kártevők elleni védekezés céljából történik" "Tlilos: Szenvedést okozó mérgek alkalmazása,- Sztrichnin és hidrogén-cianid használata." 
Érdemes megszívlelni a törvény cikkelyeit és jogkövető állampolgárként viselkedni, mert ha valakinél bebizonyosodik a törvényszegés, komoly büntetésre számíthat, akár letöltendő szabadságvesztés is szerepelhet a bírósági ítéletben.
Képtalálat a következőre: „állatok mérgezése”

Innováció a JBL-től!

A JBL olyan forradalmi haleledeleket állít elő, melyek pontosan megfelelnek a különféle tavi hal fajták és a környezeti tényezők által támasztott követelményeknek, igényeknek. Ez egy nagyon fontos lépés a fajta-specifikus állattartás és állatainkról való gondoskodás irányában.

 

Képtalálat a következőre: „jbl neo index”

 

 

prev
12
next