Összehasonlítás
Kategóriák
Ne maradjon le akcióinkról!
Kártyás fizetés
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Megbízható bolt tanúsítvány

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Fogyasztóbarát

Blog
2017.07.11 11:36

Canvit - Healthy Pets

Egészséges életmód a Canvit termékcsaláddal!

A Canvit étrendkiegészítő sorozat egészséges állatoknak, javítja az egészséget és megakadályozza a legelterjedtebb egészségügyi zavarokat, amiket állataink elszenvedhetnek.

Ilyenkor különösen az "életmódbetegségekre" gondolunk, amik a helytelen táplálkozás, az immunrendszer legyengülése kritikus helyzetekben és vitamin-tápanyag hiánya miatt alakulnak ki. A Canvit termékek használatával képesek vagyunk hatékonyan megelőzni ezen betegségek szörnyű következményeit és támogatjuk az egészség védelmét. A megelőzés a Canvit formulának összetevőivel hatékony módja, hogy kedvence hosszú és kielégítő életet éljen.
Kapcsolódó kép

Miben is segítünk?

Mi a Canvit-nél a kutyák és macskák leggyakoribb egészségügyi problémáira fókuszálunk, amik állatorvosi szakvéleményt igényelhetnek.

Képtalálat a következőre: „canvit”

Mindennapos törődés

Előkészületek a mindennapi ellátás fejlesztésének tekintetében a különböző életszakokban mint a stressz, tápláikozásí szokások és az adott igényeiknek (növekedés, öregedés, vemhesség, szoptatás stb.) Ezek egy egyedülálló kombinációját tartalmazzák számos vitamin és ásványi anyagoknak a vitalitás és a jó állapot érdekében, mind kutyák és macskák számára.
Mozgás
Csípő izületi gyuiladás, csontritkulás és más csont- és ízületi megbetegedések kényelmetlenné és szerencsétlenné tudják tenni a mi és kedvenceink életét. Ezen kívül a mozgászavarok már nem csak a nagyobb kutyák tekintetében figyelhetők meg, de egyre inkább jelen vannak a közepes és kis termetű kutyák, macskák életében is. A hatékony anyagkeverékek regenerálják az izületi porcot és javítják az együttes mobilitást és csökkentik a mozgás közben kialakut fájdalmakat, így javítják négylábú barátaink életét. 
Bőr és szőrzet
A bőr és szőrzet létrehoz egy tökéletes bevonatot a külső környezettel szemben. A bőr minősége a későbbiekben meghatározza a szőrzet minőségét és fényességét. Megfelelő tápanyagok hiányában ez első változást a bőrön és a szőrzeten észlelünk kedvecünk megjelenésében. A hatékony megelőzés és a Canvit étrendkíegészítő sorozat rendszeres adagolása egészségesen táplált bőrt és szőrzetet eredményez és tökéletesen segíti felruházni kedvencünket minőségi bundával. 

 

Immunitás
Az immunrendszer alapvető sorozata a szervezet védekező mechanizmusának. Támogatásával és megerősítésével hatékonyan tudjuk növelni kedvenceink életéveit. Ne felejtsük el használni főleg nagy kockázatú szituációknál, amik kíséretében csökkenhet a teljes védelem mint szoptatáskor, sebészi beavatkozáskor, utazáskor vagy lakóhely változtatás során. 
Emésztés
Emésztési zavarok, vagy hányás ez egyik legyakoribb egészségügyi zavar egy állat életében. Felfedni ez okukat gyakran nehézkés és időigényes. A Canvit sorozat készítményei lehetővé teszik a negatív hatások, emésztési problémák mérséklését és javíta nem csak az emésztési folyamatot, hanem az általános működését az aktuális állapotban lévő kedvencünknek. Ne feledjük, hogy az egészséges emésztés a tápanyagot hatékony kihasználásával az élelmiszerből egy alap építőköve az egész test megfelelő működésének. 
Szív és érrendszer
Az állatorosi gyakorlat, szívbetegségek (szívbillentyű hibák, ritmuszavar vagy szívizom-betegségek) gyakran diagnosztizáltak kutyáknál és macskáknál. Megelőző ellátását a keringési rendszernek és annak megfelelő funkcióját kell tehát a szív dolgának teklnteni. A Canvit sorozat készítményei olyan anyagokat tartalmaznak, mint például az Omega-3 telítetlen zsírsavak, lecitin, karnitin, stb. amelyek bizonyítottan jótékony hatással vannak a szívműködésre és a keringési rendszerre. Segítenek kedvencünknek hosszú és aktív életet élni.
Idegek
Az egészséges működéshez, az idegrendszer elengedhetetlen eleme a vitalitás és életkedv. Néhány lényeges anyag hiánya a szervezetben károsíthatja ez idegeket és ezek egészségügyi problémákhoz vezethetnek. A Canvit készítmény tartalmazza a szükséges tápanyagokat a megfelelő arányban, így biztosítva az egyensúlyt és az egészséges idegek és érzékek működését. 
 
Vese és kiválasztás
A fertőző betegségek bakteriális és vírusos eredetűek, megalakulásuk a vese és e húgyúti kövek formájában jelenik meg sok háziállatnál, különösen az élet későbbi szakaszában vagy kasztrálás után. Mi csökkenteni tudjuk, vagy teljesen megszüntetni számos problémát és azok okait a megfelelő táplálék-kiegészítő kombinációkkal és étrenddel. Ezek kifejezetten megelőzik a kockázatát a struvit és az oxalát köveknek. 
Túlsúly
Az elhízás a leggyakoribb civilizációs betegség, ami nemcsak minket embereket érint, hanem az állatokat is. Veszélye abban rejlik, hogy a túlsúly következménye számos betegség, mint például cukorbetegség, szív és érrendszeri megbetegedések és izületi betegségek, stb. Ha úgy dönt, hogy megváltoztatja a diétáját és az állat súlyára összpontosít, használja a Canvit termékeket, hogy elérjék a kívánt hatást és a rendszeres testmozgás magától érthető legyen. 
Stressz
A stressz nagyban felelős okozója a súlyos betegségeknek. A stressz megelőzése, illetve enyhítése jelentősen javíthatja kedvenceink életét. Ne feledje, a megelőzése az elnyomott stressznek redukálja a negatív hatásokat a testen. Fontos, hogy megtalálják és amennyiben lehetséges távolítsák el a sfresszforrást kedvencük életéből.
Fogak
Mind kutyák és macskák esetében a fogak elengedhetlenek a hosszú életig tartó élelmiszer feldolgozásában. Ezen túlmenően, a fogak és a szájüregi betegségek kiváltó okai is lehetnek más betegségeknek is. A Canvit készítmény sorozat elsősorban a napi szájigény ellátását, a lepedékek eltávolítását és a nemkívánt fogkő megelőzését segíti elő. 
forrás: Canvit