Rágcsálóirtó szerek - eszközök

Nézet:
Sorrend:
RAKT-KS-11101

Protect patkányírtó 2x75g

Zárt térben és épületek közvetlen környékén vándorpatkány irtására. A készítményt olyan helyen alkalmazza, ahol patkányok előfordulása észlelhető.

Az irtószer használatra történő előkészítése: A tálcát fedő fóliát kihelyezés előtt ne távolítsa el. a fólia aromaáteresztő tulajdonsgának köszönhetően a régcsálókmegtalálják az irtószert, majd a fóliát átrágva fogyasztanak belőle.

1 990 Ft
Egységár: 1 990 Ft/db
BOLT-KS-11103

Protect rágcsálóírtó pép 150g

Lágy, pépes állagú rágcsálóirtó csalétek, bromadiolon aktív hatóanyaggal, házi egerek, szürke és fekete patkányok irtására. Előnyök: különösen alkalmas abban az időszakban, amikor a rágcsálóknak elegendő természetes táplálékuk van atraktáns adalékanyaga illatával vonzza a rágcsálókat késleltetett méregező hatása miatt nagyon eredményes igen vízálló (épületeken belül és kívül alkalmazható) Adagolás: 20-25 g házi egereknek, 100-150 g patkányoknak

1 690 Ft
Egységár: 1 690 Ft/db
RAKT-KS-11105

Ratata rágcsálóírtó 150g


A készítményt olyan helyen alkalmazza, ahol rágcsálók előfordulása észlelhető.

Az irtószer használatra történő előkészítése: A tálcát fedő fóliát kihelyezés előtt ne távolítsa el. a fólia aromaáteresztő tulajdonsgának köszönhetően a régcsálókmegtalálják az irtószert, majd a fóliát átrágva fogyasztanak belőle.Szabadforgalmú rágcsálóirtó szer, egerek, patkányok és egyéb rágcsálók ellen.

2 250 Ft
Egységár: 2 250 Ft/db