Szűrők

Nézet:
Sorrend:
TET-800

Tetra EX 800 Plus külső szűrő, egy új tipusú akváriumi szürő a Tetra cégtől, teljes tartozékkal, alkalmas 100 és 300 liter térfogatú akváriumokba.

A TÜV/GS által szavatolt minőség, 3 év garanciával

Könnyű telepíteni, elindítani (Easy Start) és karbantartani.

Rendkívül csendes és nagyon erős.

ENERGY SAFE - 35% energia takarékosság a régi Tetratexc EX szűrővel ellentétben.

A zárószelepek segítségével beállíthatja a víz áramlását szükség szerint.

A szűrőt szűrőanyagokkal együtt küldjük:

Tetra CR - kerámia henger

Tetra BF - biológiai szűrőszivacs - 4x

Tetra BB - bio szűrő műanyag gyöngyök

Tetra CF - karbon szűrő

Tetra FF - szűrővatta

A szűrőanyag cseréjét 6 - 12 hónap elteltével ajánlatos cserélni.
Műszaki paraméterek:

Vízáramlás - 790l/óra

Akvárium nagysága : 100 - 300 liter

Szűrőkosár (darab): 4 db

Szűrő teljesítménye - 6,6 l

Vezeték hossza: 1,65m

A tömlő belső átmérője: 12mm

Energiafogyasztás - 10,5 W

Konfigurált energiafogyasztás: 7,6 W

Feszültség: 230V/50Hz

 

A termék tartalmaz minden szükséges szereléket a beüzemeléshez és működtetéshez!

Az akvárium vizét folyamatosan szűrni kell, hogy a halak és növények egészségesek legyenek. A Tetra EX szűrőtechnológiája biztonságos és megbízható módon távolítja el a fölösleges tápanyagokat a jó vízminőség fenntartásá érdekében.

 

 • A halak számára biztonságos, kristálytiszta vizet állít elő, lenyűgöző betekintést nyújtva ezáltal az akvárium életébe
 • Kompletten szűrőanyagokkal feltöltve kapható, amelyek egyszerűen tisztíthatóak
 • Kiemelkedően erős és csendes
 • Teljes készletként árusítjuk, amely magában foglal minden szűrőanyagot is, így gyorsan és egyszerűen üzembe helyezhető
 • Rendelkezik egy segéd-felszívóberendezéssel is, amely megkönnyíti a szűrő első üzembe helyezését, és csapokkal, amelyek segítségével pontosan beszabályozható a víz áramlása
 • Biztonsági elzárócsapok, amelyekkel a szűrő elszigetelhető a vízkörtől
 • Forgatható csatlakozók a tömlőadapteren, amelyek segítségével könnyen el lehet igazgatni a tömlőket
 • Előszűrő funkcióval is rendelkezik, amely minimálisra csökkenti a karbantartás szükségességét

Felhasználói javaslat a VitalPet-től: Ne használja a szűrőben lévő perlon vatta lapot (fehér szűrőlap) mert hamar telítődik és teljesen lezárja a szűrőt, ami nem fogja átengedni a vizet, így szinte megszűnik a szűrés az akváriumban.

 

Ajánljuk a gyártó kisfilmjét a termékről, melyet a lenti linkre kattintva nézhet meg.

38 115 Ft
Egységár: 38 115 Ft/db
DIV-1000

Diversa Claro 1000 belső szűrő 150 l (22w, 1000 l/h)

 

A Diversa Claro belső szűrő gazdaságos megoldást jelent az akváriumok szűrésénél, a funkcióját évekig megbízhatóan elvégzi.

Ha úgy dönt,  hogy a Diversa Claro belső szűrőt választja, akkor kap egy terméket amely:

     Erőteljes, csendes és tartós
     Édesvízi és tengeri akváriumokban egyaránt használható
     A vízmennyiség-szabályzóval akár 1000 l / h teljesítményre is képes
     Sprinkler rendszerrel ellátva, amely megfelel a szellőztető funkciónak is
     Speciálisan tervezett szűrő tartály; egyszerű telepítés és kényelmes karbantartás
     Szűrőbetéttel ellátva

Az ajánlott maximális kapacitása az akváriumnak 125 L.

5 819 Ft
Egységár: 5 819 Ft/db
-12%
EHEIM-2041020
Eheim Liberty 130 (2041) külső akasztós szűrő
A Liberty szűrők egyszerűen, csak az akvárium oldalára akaszthatóak, könnyen kezelhetőek. Különböző szűrőanyagokkal tölthetőek. Nagyon csendesek és az optimális áramlási sebesség könnyen szabályozható. Könnyen kezelhető; a szivacs a szűrő teljes eltávolítása nélkül is tisztítható. Inkább olyan akváriumba ajánljuk,ahol kevés a tereptárgy.
Technikai adatok:
Akvárium mérete: 130 l
Méretek: 180*145*135 mm
Sz...
7 499 Ft
8 491 Ft
Egységár: 7 499 Ft/db
Kezdete: 2019.07.16
-13%
HAGEN-016

HAGEN ELITE JET- FLO

Víz alá meríthető akvárium belső szűrő

 

FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

FIGYELMEZTETÉS- A sérülések elkerülése végett az Akvárium Készlet kezelésekor tekintetbe kell venni a biztonsági előírásokat, melyek a következők:

OLVASSA EL ÉS KÖVESSE AZ ÖSSZES BIZTONSÁGI ELŐÍRÁST

 1. VESZÉLYES- Az áramütés lehetőségének elkerülése végett, különös odafigyelésre van szükség, mivel a berendezés használatához víz is kell. Kövesse figyelemmel a biztonsági előírásokat.
 2. Minden akváriumi készüléket le kell kapcsolni a fő áramellátásról az akvárium szerelése, illetve bárminemű tevékenység előtt, mely a vízzel való közvetlen kapcsolatba lépéssel jár. FIGYELEM: Áramtalanítson minden akváriumi készüléket, mielőtt az akváriumba nyúlna!
 3. Ne működtessen olyan akváriumi készüléket, mely hibás, vagy bármily módon megrongálódott. A készülék tápkábele nem cserélhető. Ha a készülék tápkábele vagy dugója megsérül, a készüléket nem szabad használni.
 4. FIGYELEM: A motornak nincsenek házilag megszerelhető részei. Ne próbálja saját kezűleg megszerelni a készüléket, javításhoz vagy cseréhez, vigye azt márkaszervizbe.
 5. Annak elkerüléséhez, hogy a készülék dugóját, vagy a konnektort víz érje, helyezze az akváriumot ahhoz a falhoz, melyen a konnektor található, így megelőzhető, hogy a víz a eljusson a dugóhoz vagy a konnektorhoz.
 6. FIGYELEM: Használjon &bdquo,,,,lecsöpögő hurkot&rdquo,,,,. A &bdquo,,,,lecsöpögő hurkot&rdquo,,,, (lásd az illusztrációt) a felhasználónak kell létrehoznia, minden olyan akváriumi tápkábel esetén, melyet konnektorhoz kell csatlakoztatni. Hogy elkerüljük annak lehetőségét, hogy a készülék dugóját vagy a konnektort víz érje, helyezze az egységet a fal azon oldalához, ahol a konnektor van, hogy megelőzze a víz eljutását a dugóig, vagy a konnektorig. A konnektorhoz illesztett &bdquo,,,,lecsöpögő hurkot&rdquo,,,, (lásd az ábrán) kell létrehozni. A &bdquo,,,,lecsöpögő hurok&rdquo,,,, a kábel azon része, mely a konnektor vagy a dugó szintje alatt helyezkedik el, és annak megelőzésére szolgál, hogy a víz a kábel mentén eljusson a konnektorig és kapcsolatba kerüljön azzal. Ha a dugót vagy a konnektort víz éri, NE húzza ki a dugót. Kapcsolja le a biztosítékot, vagy az áramköri megszakító segítségével áramtalanítsa a készüléket. Ezt követően húzza ki a dugót, és vizsgálja meg, került-e víz a konnektorban.
 7. FIGYELEM: Az áramütés megelőzéséhez alkalmazzon áramköri megszakítót. Ha a készülék szivárgás jelét mutatja, vagy ha az áramköri megszakító kikapcsol, szakítsa meg a főáramellátást és távolítsa el a készüléket a vízből.
 8. FIGYELEM: A készülék használata gyermekek számára nem engedélyezett, kivéve, egy felelősségteljes felnőtt állandó felügyelete mellett.
 9. FIGYGELEM: Ne használja a készüléket rendeltetésétől eltérő célokra. Olyan alkatrészek használata, melyet nem a gyártó javasol, vagy forgalmaz, nem biztonságos állapotot hozhatnak létre.
 10. FIGYELEM: Ne merítse ezt a készüléket 1 méternél mélyebbre.
 11. FIGYELEM: Ne működtesse ezt a készüléket szárazon. Mindig áramtalanítsa a készüléket, ha nincs használatban, egyes részeinek le és felszerelésekor, és tisztítás előtt. Soha ne a kábellel rántsa ki a dugót a falból. Ragadja meg a dugót és ily módon húzza ki a dugót a konnektorból.
 12. Ne olyan helyen szerelje össze vagy tárolja a készüléket ahol az ki lesz téve az időjárás viszontagságainak, vagy ahol a hőmérséklet fagypont alatt van.
 13. Győződjön meg róla, hogy a készülék biztonságosan lett felállítva, mielőtt üzembe helyezné.
 14. Olvassa el figyelmesen az összes készülékre vonatkozó megjegyzést.
 15. Amennyiben hosszabbító kábelre van szükség, megfelelő típusú kábelt használjon. A készülékhez képest kevesebb amper vagy watt besorolású kábel használata túlfűtést okozhat. A kábel elhelyezését tekintve, ügyeljen arra, hogy ne lehessen benne megbotlani, vagy kirántani.
 16. 16. VIGYÁZAT: A korrózió vagy rongálódás áramütéshez vezethet, ezért ennek megelőzése végett csak friss vizet használjon!

ŐRIZZE MEG EZT A TÁJÉKOZTATÓT!

Felállítás és működtetés

VIGYÁZAT: Húzza ki az összes akváriumban lévő készülék dugóját, mielőtt a vízbe nyúlna.

Az Elite Jet-Flo felállítása

Az ELITE JET-FLO Víz alá meríthető szűrő venturi rendszerrel van ellátva.

 1. Csatlakoztassa a légtömlőt a kimeneti adapterhez.
 2. Helyezze a tömlő rögzítőt a kábelre, annak érdekében, hogy a venturi a vízen kívül maradjon.
 3. Ha kívánja, visszavághatja, méretre szabhatja a tömlőt.

Permetező felszerelés

A permetező felszerelés használata ideális, amennyiben hozzáadott levegőztetésre van igény. Helyezze a Permetező felszerelés kimenetét a vízfelszín fölé, ez felszíni mozgást hoz létre, és segíti a gázok cseréjét.

Felállítás

Távolítsa el a kimenti szórófejet, és rakja fel helyette a permetező felszerelést. A készlet két permetezővel van ellátva, használja az egyiket, vagy mindkettőt alkalmazásától függően. Szerelje a permetezőt az akvárium oldalára, vagy a hátulja mentén.

A SZŰRŐ KARBANTARTÁSA

VIGYÁZAT: Húzza az összes akváriumban lévő készülék dugóját, mielőtt a vízbe nyúlna.

Javasoljuk a szűrő szivacs, a mágneses járókerék és a járókerék házának (melyben a mágneses járókerék helyezkedik el) tisztítását, legalább havonta, illetőleg Nutrafin Cycle hozzáadását, a hasznos baktériumkultúra helyreállítása végett. A szűrő szivacsot minimum kéthavonta cserélni kell a pumpa megfelelő működésének biztosításához.

Az Elite Jet- Flo karbantartása és cseréje

 1. Lassan távolítsa el a szűrőt az akváriumból.
 2. Távolítsa el a szűrő alsó felét.
 3. Távolítsa el a ZeoCarb patronját. Öblítse át, vagy cserélje le.
 4. Távolítsa el a szivacspárnát. Öblítse át, vagy cserélje le.
 5. Távolítsa el a járókerék borítását.
 6. Ragadja meg a járókerék lapátjait és húzza ki a járókereket.
 7. Öblítse le a mágneses járókerékben és a járókerék lapátjain felhalmozódott összes szennyeződést majd szerelje vissza az alkatrészeket.
 8. Miután minden alkatrészt megtisztított, szerelje össze a szűrőt, és helyezze vissza az akváriumba.
4 990 Ft
5 739 Ft
Egységár: 4 990 Ft/db
Kezdete: 2019.07.16
-16%
SERA-6843

A sera fil 60/120 motoros szűrők kevés karbantartást igénylő, rendkívül hatékony akváriumi belső szűrők kis, 60/120 literes akváriumokhoz. A különösen nagy szűrőanyag-teljesítmény (kb. 200/350 cm3) az akváriumvíz optimális szűrését teszi lehetővé a legjobb biológiai tisztítás mellett. Így kristálytiszta, természetes akváriumvíz az eredmény. A sokféle tartozékok – mint például a könyökcső, a távolságtartó elemek, valamint a lyukas cső és a tapadókorongok – lehetővé teszik, hogy az akváriumszűrőt sokféle módon szerelhessük fel. A külön is kapható szűrőkamráknak köszönhetően a szűrők modulárisan bővíthetők.
Műszaki adatok:
230 V ~ 50 Hz; VDE, GS, CE
sera fil 60: 7 W, 380 l/h, H 0,9 m szállítási magasság,
max. 60 l-es akváriumok esetén
Méretek:
Szűrőtest kiáramló-fúvóka nélkül:
sera fil 60: (szélesség x magasság x mélység)
5 x 17,5 x 6 cm

6 008 Ft
7 119 Ft
Egységár: 6 008 Ft/db
Kezdete: 2019.07.16
ASZ-115

AQUA SZUT TURBO belső szűrő 750 l/h

-Teljes kiadósság szabályozás: 0-100%

-Magas minőségű anyagok.

-Új színezés.

-Tökéletes teljesítmény kiadósság arány.

-Klasszikus szűrőbetétek.

-Korlátlan bővítési lehetőség.

-Levehető levegőztető fúvóka fej.

-Egyszerű hibamentes szerkezet.

-36 hónap garancia.

6 363 Ft
Egységár: 6 363 Ft/db
AEL-39

Aquael FZN-2 akasztós külső szűrő

 • Az akvárium szélére akasztható, ezáltal nem foglalja a helyet és nem zavarja vizuálisan az akvárium belső képét
 • Ideális víztisztítók, keringetők és levegőztetőkhöz
 • magas hatékonyságnak köszönhetően intenzív szűrési teljesítményt biztosít 
 • Csendes működésű
 • Állítható vízáramlási sebesség
 • Teljesítmény: 800 l/h
 • Fogyasztás: 7,2w
 • Ajánlott: 40-200 literes akváriumhoz
 • Méret: 22.5/15/23.5 cm (széles/mély/magas)
 • Szűrőszivacsot a csomag tartalmazza
11 846 Ft
Egységár: 11 846 Ft/db