Tetra POND sticks táp 1 l (granulátum)

Tetra POND sticks táp 1 l (granulátum)
Tetra Pond Sticks a víz felszínén lebegő, biológiailag kiegyensúlyozott étrendet biztosító főeleség minden tavi hal számára.

- minden létfontosságú tápanyagot, rostos, valamint anabolikus anyagokat és nyomelemeket tartalmaz

- könnyen emészthető táp, amit a halak szívesen fogyasztanak, így kevésbé terheli a vizet

- a korszerű, visszazárható műanyag tasak megóvja a haleleséget a nap, levegő és nedvesség káros hatásaitól. Ezért, a fontos összetevők minőségüket megőrzik, így biztos lehet benne, hogy halai a lehető legjobb minőségű táplálékot kapják

Részletek
A TetraPond® Sticks minden létfontosságú táp-, ballaszt- és ásványi anyagot, valamint nyomelemet és vitamint tartalmaz a teljes értékű és biológiailag kiegyensúlyozott táplálkozás érdekében a természet mintájára. A szabadalmaztatott* BioActive® Formulával: vitaminok és létfontosságú tápanyagok speciális keveréke, amely aktívan javítja a testfunkciókat és bizonyítottan növeli a halak ellenálló képességét. Úszóképes, könnyen felvehető főtáplálék-stickek. Különösen könnyen emészthető a biológiai tápanyagok könnyű elérhetőségének köszönhetően. A stickek könnyű felvehetősége és a könnyű emészthetőség kevésbé terhelik a vizet és jobb vízminőségről gondoskodnak. Ideális a kisebb kerti tavi halak napi etetéséhez. TetraPond adagolási javaslat: Naponta legalább 2-3 alkalommal mindig csak annyit adagoljon, amennyit a halak néhány percen belül el tudnak fogyasztani. 10 °C alatti hőmérséklet esetén ajánlott a TetraPond® Wheatgerm Sticks termékkel történő etetés. Egyedüli táplálék kerti tavi halak számára. Összetétel: gabona, növényi fehérjekivonatok, növényi melléktermékek, hal és halmelléktermékek, algák, élesztők, olajok és zsírok, ásványi anyagok. Minőségi elemzés: nyersprotein 28,0%, nyerszsír és -olajok 3,5%, nyersrost 2,0%, nedvességtartalom 7,0%. Adalékok: vitaminok, provitaminok és kémiailag definiált, hasonló hatású anyagok: A-vitamin 28800 IE/kg, D3-vitamin 1800 IE/kg.
Adatok
Típus
Stick
Specialitás
Általános
Gyártó
Tetra
Térfogat
1 000 ml
Fajta
Minden
Szállítási idő
1
Cikkszám
TET-310
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!