Szem-Fül-Száj higénia

Nézet:
Sorrend:
-20%
PCH-013
Pet Product gyógynövénye szemtisztító folyadék 100 ml.
A szem az állatok egyik legérzékenyebb szerve, ezért nagy figyelmet kell fordítani a tisztántartására. A kutyák és macskák szeme könnyeket termel, hogy az ne száradjon ki. A könny a szem alatti szőrt barnásra színezi és foltokban ott is marad.
A Pet Product szemtisztító folyadék segít a foltok eltávolításában, az eredeti szőrszín visszaadásában, gyógynövényes összetevőinek köszönhetően pedig eredményes gyulladásc...
487 Ft
610 Ft
Egységár: 4,87 Ft/ml
Kezdete: 2020.08.14
PAN-020
Yukka kivonatot tartalmazó készítmény.
A vizelet agresszív hatását csökkenti, gyep és növény kímélő tabletta.
Enyhíti a vizelet és a bélsár szagát.
Részben megszünteti a kellemetlen száj és testszagot a kutyáknál.
Csökkenti a szuka kutyák tüzelési időszakában termelt illatanyagokat, ezáltal kevésbé vonzzák a kan kutyákat.

Adagolás: kis testű kutyáknak naponta 1db,
közepes testűeknek 2db,
nagytestű kutyák számára a napi max. 3-...
1 220 Ft
Egységár: 24 Ft/db
TRX-2561

TRIXIE kutyafogkrém-fogkefe szett

A kétoldalú kefe kisméretű keferésze az első fogak, a nagyméretű pedig a hátsó őrlőfogak ápolására szolgál. Az extra hosszú fogkefe elérhetővé teszi a leghátsó őrlőfogak ápolását is. Használat előtt a fogkefét ajánlott megnedvesíteni. A rendszeres fog- és ínytisztítással megelőzhető a fogkő és a velejáró ínygyulladás kialakulása.

Ujjra húzható fogkefe fej: Ez az eszköz az érzékeny kutyák kíméletes fogtisztítását teszi lehetővé kiváltképp a szájüreg érzékeny területeinek ápolására.

Ujjra húzható ínymasszírozó fej: Az íny vérkeringésének elősegítésére és a gyulladások megelőzésére szolgáló eszköz.

* a könnyű fogtisztítás érdekében
* kis keferész az első fogak tisztítására
* nagy keferész a hátsó fogak tisztítására


Használati utasítás:
Kefélje, illetve masszírozza kutyája fogait / ínyét körkörös mozdulatokkal. Minden használat előtt a fogkefét ajánlott megnedvesíteni. Kutyafogkrém használatával a lehelet frissen tartható.

Tények a fogápolásról:
A kutya fogának tisztítása, e módszerrel kiváló megelőző hatással bír a fogkő kialakulására, illetve serkenti az íny vérkeringését. Finnyás kutyusok esetében érdemes a fogkrémet egy kutya jutalomfalattal bejuttatni a szájüregbe. A következő lépés, hogy a fogkrémet közvetlenül el kell oszlatni a kutya fogain, illetve ínyén. Érdemes először óvatosan a kutya ajkának finom masszírozásával kezdeni, csak ezután rátérni a fogak tisztítására.

1 490 Ft
Egységár: 1 490 Ft/db
TRX-2557

TRIXIE KUTYAFOGKRÉM 100 g

A rendszeres fogápolásra a kutyáknál ugyan olyan hangsúlyt kell fektetni, mint az embbereknél. A fog- és szájhigiénia rendkívül fontos az egészséges és erős harapás érdekében. A fogkefék és egyéb szájápoló termékek megelőzik a lepedék- és fogkőképződést, valamint a fogfájást. Ajánljuk az egészséges rágcsálnivalókat és fogápoló játékokat is.

750 Ft
Egységár: 750 Ft/db