Nyugtató tabletták

Nézet:
Sorrend:
BOLT-112203

Beaphar Collier Calmant - Nyugtató hatású nyakörv kutyáknak.

Csökkenti a problémás viselkedést, például állandó ugatás, destruktív viselkedés, jelölés, együttéléi nehézségek.
Lenyugtatja a kutyát a stresszt okozó helyzetekben, mpéldául vakáció ideje alatt, állatorvosi látogatás, költözés, tűzijáték, vihar idején.

A Beaphar Calming Collar hatékonyan csökkenti bármely korú, fajtájú és méretű kutya viselkedésproblémáit, melyek stresszt okozó helyzetekben tapasztalhatóak. Megbízható, természetes növényi anyagokat tartalmaz, melyek 4 hét alatt lassan szabadulnak fel, ezzel biztosítva, hogy kutyája nyugodt, kiegyensúlyozott legyen. Ha a kutya biztonságban érzi magát a környezetében, akkor nyugodtabb lesz, így kellemesebb lakótárs válik belőle. Ha kutyánkat távoltartjuk a stressztől, elkerülhetjük az állandó ugatást, rágást, vizelést, és segít a kutyának leküzdeni a szeparációs szorongást.
 
A Beaphar Calming Collar valeriana-t (macskagyökér) és levendulát tartalmaz, melyek a humán gyógyászatban is használatosak a stressz és az idegesség kezelésére, és bizonyítottan csökkentik a állandó ugatást, rágást, jelölést és egyéb nemkívánt viselkedésformákat. A nyakörv hosszú időn át fejti ki a hatását, így ideális az olyan esetekben, mint a háztartásban történő változások bevezetése, gyakori utazás, állatorvosi vagy kennelben történő megőrzés, hosszabb ünnepség, melynek során esetleg tűzijáték is előfordul, és sok vendég fordul meg a házban. Közvetlenül felhelyezés után a valeriana elkezd felszabadulni és körülbelül egy óra múlva kifejti a hatását.
2 390 Ft
Egységár: 2 390 Ft/db
BOLT-148981

A No Stress Nyugtató hatású párologtató és utántöltő praktikus megoldás kutyája stresszmentes életéhez. Az elektromos párologtató természetes macskagyökér kivonatot bocsát ki, mely a nyugtató tulajdonságairól ismert. Egy utántöltő (30 ml) akár 4 hétig is csökkenti a stresszt és a nemkívánt viselkedést kutyáknál.

Milyen események váltanak ki stresszt kutyáknál:- Új háziállat érkezése- Utazás- Vihar- Tűzijáték
Segít csökkenteni a nemkívánt viselkedés különböző formáit:- Túlzott ugatás- Rágás- Jelölés- Fegyelmezetlenség

Használata: Csavarja le a kupakot az utántöltőről majd csavarja be ezt a párologtató aljába. Helyezze a párologtatót az aljzatba. A párologtatót csak olyan fali elektromos dugaljban használja, amely biztosítja, a készülék és a palack függőleges helyzetét használat közben, Amikor az utántöltőből az összes folyadék elpárolgott húzza ki a párologtatót az aljzatból. Alkalmazza akár 50 m²-en. Az aljazatba helyezéstől kb 1 órán belül kifejti hatását.

6 400 Ft
Egységár: 6 400 Ft/db