Rovarirtó szerek - eszközök

Nézet:
Sorrend:
RAKT-534715

Effect univerzális rovarirtó szer (szórófejjel) mindenfajta kártevő rovar ellen

A kontakt, hosszantartó hatású rovarirtószer a kártékony repülő és mászó rovarok (legyek, szúnyogok, molyok, muslicák, atkák, csótányok, svábbogarak stb.) minden fajtájának irtására szolgál. Felhasználható lakóhelyiségekben, pincékben, éléskamrákban, erkélyeken, kempingekben, valamint egyéb nyitott és zárt helyiségekben, ahol a kártékony rovarok jelen vannak. A készítmény nem fényérzékeny, kellemes illata van, és nem hagy foltot maga után.

Kiszerelés 500ml szórófejes

1 690 Ft
Egységár: 1 690 Ft/db
-10%
RAKT-BIOS-901

BioStop óriás légycsapda

Legyek és más repülő rovarok befogására alkalmas, irtószermentes ragasztós lap. A hagyományos légyfogó korszerű formája, amelynek segítségével hatékonyan foghatja össze a legyeket mindenhol azok nagy számban vannak jelen. Kiválóan alkalmas háziállatok környezetében a legyek összegyűjtésére.olyan helyeken is alkalmas légyirtásra, ahol az irtószerek alkalmazása tilos,ragasztóanyaga hosszú élettartamú,a laboratóriumban kifejlesztett, speciális légyfogó lap szex feromon tartalmával, különleges színével és grafikájával kiválóan vonzza a legyeket

Kiszerelés: 250x600 mm-es méretben

4db / csomag

2 590 Ft
2 890 Ft
Egységár: 648 Ft/db
Kezdete: 2020.10.06
RAKT-535323

Az Effect Légy- és szúnyogirtó azonnali hatást fejt ki a legyek és szúnyogok ellen, hatásos továbbá molyok, muslicák valamint mászó rovarok (csótányok, hangyák) ... ellen. Használható nyitott és zárt térben is. Foltmentes, nagyon hatásos, gyors és egyszerű használat, 5 másodpercnyi permetezés 20 m2 –nyi területre elegendő.

1 190 Ft
Egységár: 1 190 Ft/db
RAKT-593563

Biotoll utántöltő

Mászó rovarok (hangyák, ezüstös pikkelykék, csótányok, bolhák, tetvek, stb.) ellen a lakótérben és éléskamrákban.

Hosszú hatású rovarirtó permetszer szárnyas rovarok (legyek, szúnyogok, molyok, muslicák, stb.) és mászó rovarok (hangyák, ezüstös pikkelykék, csótányok, bolhák, tetvek, stb.) ellen lakótérben és éléskamrákban.

960 Ft
Egységár: 960 Ft/db