Nyakörvek

Nézet:
Sorrend:
-22%
BOLT-BEA-13818

Beaphar bolha- és kullancsirtó nyakörv bliszteres

  • Kutyák bolha (Ctenopcephalides canis, C. felis) és kullancs (Ixodes ricinus) fertőzöttsége ellen.
  • Folyamatos használata három hónapos védelmet nyújt a bolhák és kullancsok ellen.
  • Vízálló
  • 3 hónapos kortól
  • Hosszúság: 65 cm
  • Szín: fekete

 

1 390 Ft
1 790 Ft
Egységár: 1 390 Ft/db
Kezdete: 2020.07.31
BOLT-KILTIX-01
Bolhaírtó nyakörv kistestű kutyáknak.
Hossz: 38 cm.
A Kiltix nyakörv két hatóanyaga gyorsan, már a felhelyezés után 24 órával védelmet biztosít a test minden pontján. A hagyományos nyakörvek párolgásos hatásmechanizmusától eltérően a Kiltix nyakörv hatóanyagai egyenletesen szabadulnak fel a nyakörvből és a kutya mozgása révén rövid idő alatt a test legtávolabbi pontjára is eljutnak. A hatóanyagszint folyamatos megújulásának biztosítására a Kiltix nyakörvet folyamatosan kell viselni, haté...
5 615 Ft
Egységár: 5 615 Ft/db
BOLT-KILTIX-03
KILTIX bolhaírtó nyakörv nagytestű kutyáknak
Hossz: 70 cm.
A Kiltix nyakörv két hatóanyaga gyorsan, már a felhelyezés után 24 órával védelmet biztosít a test minden pontján. A hagyományos nyakörvek párolgásos hatásmechanizmusától eltérően a Kiltix nyakörv hatóanyagai egyenletesen szabadulnak fel a nyakörvből és a kutya mozgása révén rövid idő alatt a test legtávolabbi pontjára is eljutnak. A hatóanyagszint folyamatos megújulásának biztosítására a Kiltix nyakörvet folyamatosan kell viselni...
6 490 Ft
Egységár: 6 490 Ft/db
-14%
PAN-65-P

Panzi nyakörv K.O. kutya bliszteres piros 65 cm

 

Bolhák ás kullancsok elleni nyakörv kutyák részére.
  • Folyamatos használatával 4 hónapig nyújt védelmet bolhák ellen
  • Kívánt méretre vágható
Alakalmazása vemhesség és laktáció alatt nem javasolt!
 
Mérete: 65cm
Szín: Piros

 

1 290 Ft
1 495 Ft
Egységár: 1 290 Ft/db
Kezdete: 2020.07.31
BOLT-KILTIX-02
Bolhaírtó nyakörv közepes termetű kutyáknak.
Hossz: 53 cm.
A Kiltix nyakörv két hatóanyaga gyorsan, már a felhelyezés után 24 órával védelmet biztosít a test minden pontján. A hagyományos nyakörvek párolgásos hatásmechanizmusától eltérően a Kiltix nyakörv hatóanyagai egyenletesen szabadulnak fel a nyakörvből és a kutya mozgása révén rövid idő alatt a test legtávolabbi pontjára is eljutnak. A hatóanyagszint folyamatos megújulásának biztosítására a Kiltix nyakörvet folyamatosan kell viseln...
5 875 Ft
Egységár: 5 875 Ft/db
BOLT-FOR-001

BAYER Foresto Kullancs És Bolha Elleni Nyakörv 38cm 8kg-ig

 

A Foresto® nyakörv sokkal több mint egy hagyományos nyakörv. Szabadalmaztatott eljárás segítségével a hatóanyagok folyamatos, alacsony dózisú felszabadulását teszi lehetővé – akár 8 hónapon keresztül. Ez kiváló védelmet biztosít macskájának, nem csak elpusztítva a kullancsokat és bolhákat, de el is riasztja a kullancsokat, mielőtt harapnának. Ezzel a kullancsok által terjesztett betegségek ellen is védelmet ad.

 

Manapság a legtöbb kullancs és bolha elleni védelem havi frissítést igényel. A rohanó világunkban viszont nem csoda, ha erről elfelejtkezünk – ezzel viszont a macskánk védtelenné válik a kullancsok és bolhák, s ami még fontosabb, az általuk terjesztett betegségek ellen.

A Foresto® egyszerű megoldást kínál erre a problémára, hiszen egyszeri felhelyezéssel akár 8 hónapnyi védelmet biztosít a macska és ugyanennyi időre nyugalmat a gazdi számára.

 

A Foresto® hatóanyagai biztonságosak

A kullancs és bolha elleni védelem kiválasztásánál a biztonság az egyik legfontosabb szempont az emberek számára. A Forestot szigorú teszteknek vetettük alá, hogy bebizonyítsuk: nemcsak a macskája, hanem az Ön és családja, valamint a környezet számára is biztonságos.*.

* A használati utasítást betartva.

 

http://www.foresto.hu/hu/fooldal/

8 699 Ft
Egységár: 8 699 Ft/db
BOLT-BOLF-002

Bolfo bolha- és kullancsirtó nyakörv 70cm
Méret: 70 cm.

Súly: 45g
Hatóanyag(ok):
- Propoxur: 98,71 mg/g

Célállat fajok: Kutya

Javallat(ok):
Kutya bolha- és kullancs fertőzésének megelőzésére és megszüntetésére.

Adagolás- és alkalmazásmód(ok):
Külsőleges alkalmazásra.
A kisebb méretű nyakörv (35 cm) 10 ttkg alatti kutyáknak és macskáknak, míg a nagyobb méretű nyakörv (70cm) 10-40 ttkg közötti kutyáknak ajánlott.

Felhasználási javaslat:
Válasszuk ki az állat testsúlyának megfelelő nyakörvet, majd vegyük ki a védőcsomagolásból és tegyük a feltekert nyakörvet szabaddá. Távolítsuk el a fröccsöntési maradékokat. Lazán helyezzük fel az állat nyakára, és a nyakörv végét dugjuk át a bújtatón. Jó felhelyezésnél a nyak bőre és a nyakörv között kétujjnyi hely marad. A Bolfo nyakörv bolhák és kullancsok ellen csak folyamatos viselés mellett hatékony. A nyakörv a feltétel után 24 órával fejti ki hatását. A hatékonyság szintjét és időtartamát befolyásolja az állat szőrzetének állapota és hosszúsága, az állat aktivitása, a fertőzöttség mértéke. A nyakörv a bolhák ellen 4 hónapig hatékony, míg a kullancsok ellen hatás 10 hétig tart. A kutyán található bolhák a nyakörv felhelyezése után néhány óra alatt elpusztulnak. A vért szívó kullancsok megközelítőleg egy nap alatt pusztulnak el. Az elpusztult kullancsok leesnek, vagy könnyen eltávolíthatóak. Ritkán előfordul, hogy a nyakörv viselése alatt kullancs kerül az állatra. Ezek azonban csak rejtőzködnek a bőrön, majd leesnek általában vérszívás nélkül. Az elhanyagolt, csapzott, zsíros szőrű állatokat ajánlatos a nyakörv feltétele előtt megfüröszteni. A nyakörv vízálló, de az állat fürdetése előtt célszerű levenni. A készítmény hatásosságának csökkenése úgy ellenőrizhető, hogy egy tárggyal megkaparjuk a nyakörvet. Ha a kaparás helye fehér színű, akkor a nyakörv még tartalmaz hatóanyagot. Ellenkező esetben új nyakörvet szükséges felhelyezni.

4 190 Ft
Egységár: 4 190 Ft/db