Tápok-eledelek

Nézet:
Sorrend:
TET-385
Nagy energiatartalmú eleség teknősöknek.

- több mint 55% krill-t és Shrimp rákot tartalmaz, ezért telítetlen Omega 3 zsírsavakban rendkívül gazdag

- természetes zsírok (minőségi energiaforrások) biztosítják az egészséges anyagcserét és támogatják betegségekkel szembeni ellenálló képességet
699 Ft
Egységár: 6,99 Ft/ml
PAN-419

Panzi 135 ml algakocka hal- és teknőstáp

 

Kiváló minőségű növényi eredetű alapanyagokból készült algás táp. Főleg növényekkel , algákkal táplálkozó halak és víziteknősök részére. Alapeleségnek javasoljuk, etetésével változatossá tehetjük halaink és víziteknőseink étrendjét.

Adagolás: amennyit a halak és víziteknősök 2-3 percen belül elfogyasztanak. Ügyeljünk, hogy ne etessük túl állatainkat , mivel az eledel bomlásnak indul a vízben.

Összetétel: Spenót, Sütőtök, Zöldborsó,Lucerna-liszt, Spirulina.

865 Ft
Egységár: 6,41 Ft/ml
LIO-001

Bio-Lio fehér hal 400 ml

Liofilizált apróhal cicák és vizi teknősök részére. A feldolgozás során a beltartalmi érték nem változik. Magas ásványi anyag tartalma elősegíti az ideális csonzozat kifejlődését.

1 255 Ft
Egységár: 3,14 Ft/ml
-10%
SERA-1810
SERA Professional reptil Herbivor 250 ml növényevő hüllőknek

A növényevő hüllőknek olyan táplálékra van szüksége, amely ballasztanyagokban gazdag növényeken alapszik, mint például a pitypang, a podagrafű, a lándzsás útifű, a sarkantyúvirág vagy a bogáncs. Ugyan ezek az állatok paradicsomot és uborkát is szívesen esznek, mindkét zöldség alkalmatlan számukra kiegyenlítetlen kalcium- és foszfortartalmuk miatt.
A sera reptil Professional Herbivorral a sera most ...
1 920 Ft
2 133 Ft
Egységár: 7,68 Ft/ml
Kezdete: 2020.05.12