Vitaminok

Nézet:
Sorrend:
PAN-987

Panzi Kondi Multivitamin cseppek

 

Speciálisan a kedvtelésből tartott nyulak, törpenyulak, hörcsögök, tengerimalacok és más kistestű rágcsálók igényéhez igazított összetételű táplálék kiegészítő. A szükséges mennyiségben és összetételben tartalmazza mindazokat a vízben és zsírban oldódó vitaminokat és fontos aminosavakat, amelyeknek kiegészítésére szükség lehet. Alkalmazása javasolt a hiányállapotok megelőzésére és megszüntetésére, a megnövekedett igény kielégítésére pl: utódneveléskor, az immunrendszer erősítésére, különösen fertőzésben vagy stressz helyzetekben. 

590 Ft
Egységár: 20 Ft/ml
AF-201

AQUA-FOOD vitacombi rágcsáló vitamin 10 ml

Kiválóan alkalmas a zárt körülmények között nevelt rágcsálók vitamin igényeinek kielégítésére. Biztosítja egészséges fejlődésüket, az ellenállóképesség kialakulását.

Összetétel: A, D, E vitamin

Adagolás: a friss ivóvízbe vagy a szárazeledelre cseppentve (egér 2, hörcsög, burunduk, degu 4, tengerimalac, mókus, patkány 8-10 csepp naponta egyszer egy héten át).

A kúrát havonta ismétekjük meg.

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

490 Ft
Egységár: 49 Ft/ml
PAN-409

A Panzi fog és szőrzeterősítő multivitamin rendszeres etetése elősegíti a kisrágcsálók egészséges fejlődését. Bőrüket rugalmassá, szőrüket csillogóan fényessé teszi. A csontozat és izomzat erőssé és rugalmassá válik. A magas C- vitamin tartalom megelőzi a hiánybetegségeket. Különösen ajánlott fejlődésben lévő, vemhes, szoptató állatok részére, és stressz helyzetekben. A z erdők - mezők gyógynövényei ellenállóvá teszik védenceineket egy hosszú, boldog életen át.

625 Ft
Egységár: 12,5 Ft/db