Kategóriák
Összehasonlítás
Kategóriák
Ne maradjon le akcióinkról!
Kártyás fizetés
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Megbízható bolt tanúsítvány

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Fogyasztóbarát

Termék részletek


Tetra AlgoStop depot 12 db-os

Tetra AlgoStop depot 12 db-os
2 619 Ft
Egységár: 218 Ft/db
Tabletta formájú készítmény, tartós kezelés édesvízi akváriumokba.

- Tartósan elpusztítja a fonalas- és ecsetalgákat és megakadályozza az újraképződésüket.

- Nagy aktivitású alga elleni depó hatóanyaggal.

- Minden édesvízi akváriumban használható.

- Az algák nem csak zavaróak az akváriumban, hanem rossz hatással lehetnek a növények növekedésére, és az akvárium biológiai egyensúlyát hosszú távon negatívan befolyásolják.
 • artósan elpusztítja a fonalas- és ecsetalgákat és megakadályozza az újraképződésüket. Nagy aktivitású alga elleni depó hatóanyaggal. Minden édesvízi akváriumban használható.

  Az algák nem csak zavaróak az akváriumban, hanem rossz hatással lehetnek a növények növekedésére, és az akvárium biológiai egyensúlyát hosszú távon negatívan befolyásolják.

  Hatás: A tabletták egy nagy aktivitású alga elleni depó hatóanyagot tartalmaznak, amelyet lassan és fokozatosan adnak le az akvárium vizébe. Eközben a tabletták nem oldódnak fel, hanem megtartják a formájukat. Négy hét alatt adják le a hatóanyagot, ezután a tablettákat a vízből el kell távolítani és újakat kell behelyezni.

  Adagolás: Megelőzésre: 40 liter vízhez egy tabletta. Kifejezetten fonalas- és ecsetalgák ellen dupla adagot kell alkalmazni: 20 liter vízhez egy tablettát.

  Az algaölő szerekkel való kezelés idején szükséges a levegőztetés a megfelelő oxigénellátás biztosítása érdekében. Szénen, tőzegen vagy műgyantán keresztül történő szűrés az AlgoStop depot alga elleni hatását ronthatja.

  Tartalom: 12 kapszula, 480 liter vízhez elegendő.

  Tipp: valamennyi Tetra alga elleni készítmény egyszerűen és biztosan felhasználható és illeszkedik egymáshoz. Kezdődő algaképződés esetén az egészséges növény-növekedés biztosítása érdekében használjon AlguMin készítményt, majd ezt követően Algetten tablettákat az algák újraképződésének megakadályozására. Makacs esetekben az Algizit azonnal segít. A Tetra AlgoStop depot a speciális algaproblémák esetén hatásos. Így növényei olyan szépen fejlődnek majd, mint a természetben.  Tabletták: hatékony összetevők: Monolinuron 22,7 mg/g * vízi élőlények számára káros, a vizekben hosszú távú káros hatása lehet * A csatornarendszerbe nem kerülhet. * Gyerekek elől elzárva tartandó. * Veszélyes hulladékként kezelendő.
 • Gyártó
  Tetra
  Szállítási idő
  1
  Cikkszám
  TET-028