Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetési módok
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Roni Pet Bt.
Cím:
7635 Pécs, Nagy Imre út 55.
Szállítás információ (munkanapokon H-P 7:30-15:00):
+36-20/916-0009
Webáruház neve:
Vital Pet
Adószám:
22399171-2-02
EU adószám:
HU22399171
Cégjegyzék szám:
02-06-073507
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Pécsi Törvényszék Cégbírósága
Bankszámlaszám:
10701214-71011938-51200002
Kapcsolattartó neve:
Maros Mirella
VEZETÉKES telefonszám (ha van):
+36-20/916-0009
Kapcsolattartó e-mail címe:
info [kukac] vitalpet.hu
Szakmai érdek-képviseleti szerv:
Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara
Webhosting szolgáltató:
UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
Szállítás
GLS házhozszállítás
mygls_api
- Kérjük, olyan címet adjon meg (lehet munkahelyi cím is), ahol a futár munkanapokon 8-17 óra között várható.
- Rendelést követő 1 munkanapon belül csomagját átadjuk GLS futárszolgálatnak.
- A GLS futárszolgálat email üzenetben értesíti a csomag feladásakor, majd a kiszállítás napjának reggelén e-mail és SMS értesítést küld a futár telefonszámával és a kiszállítás várható időpontjáról, 3 órás időintervallumban.
- Az utánvét összegét bankkártyával is kifizetheti a futárnál.
- A GLS háromszor kísérli meg kézbesíteni csomagját.
- A csomag súlya maximum 29 kg lehet.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
24 989  Ft
1 790 Ft
24 990  Ft
-
ingyenes
GLS csomagpont
mygls_api_dropoffpoints
- Rendelést követő 1 munkanapon belül átadjuk csomagját szállításra ( CsomagAutomata telítettsége miatt több napot is késhet az átvétel! )
- Küldeményét a GLS kézbesíti Csomagpontra.
- A futárszolgálat SMS-ben és/vagy e-mailen értesíti Önt, amikor megérkezett a csomag a kiválasztott GLS Csomagpontra.
- Az utánvét összegét bankkártyával is kifizetheti átvételkor.
- Csomagját 5 munkanapon belül veheti át nyitvatartási időben, csomagszámmal és érvényes személyi okmány felmutatásával Ön, vagy akadályoztatása esetén meghatalmazottja.
- A csomag mérete maximum 51cm x 42cm x 39 cm és 19kg súlyú lehet.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
24 989  Ft
1 790 Ft
24 990  Ft
-
ingyenes

Részletek:

Házhoz szállítás: Csomagját a rendelést követő 1-3 munkanapon belül átadjuk szállításra futárszolgálatnak
(kérjük, olyan címet adjon meg -lehet munkahelyi cím is-, ahol az átvétel megoldható 8-17 óra között). Miután átadtuk a küldeményt (erről emailban Önt értesítjük), 1-2 munkanapon belül a futárszolgálat kiszállítja a megadott címre.

Szállításról futárszolgálat SMS és/vagy email üzenetben értesíti címzettet. A küldeményt futár két alkalommal kísérli meg kézbesíteni.

Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. A következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a csomag visszaszállításra kerül webáruházunkhoz.

A futárnál az utánvét összegét bankkártyával is kifizetheti.

GLS futárszolgálat nyomkövetés: https://gls-group.eu/HU/hu/home

MPL házhoz szállítás hivatalos oldala: https://www.posta.hu/kuldemeny_erkezese/haznal_torteno_csomagkezbesites

Csomagpont: Csomagját a rendelést követő 1-3 munkanapon belül átadjuk szállításra. Miután átadtuk futárszolgálatnak a küldeményt (melyről emailban Önt értesítjük),1-2 munkanapon belül címzett értesítést (e-mail/SMS) kap a csomagponton történő elhelyezéséről.

Vásárlóink érdekében a csomagpontokon csak az veheti át a csomagot, akinek a neve feltüntetésre kerül a "Szállítási adatok" résznél. A csomag átvételéhez kérjük, vigye magával személyi igazolványát vagy más személyazonosító okiratát. Amennyiben cégnévre szól a számla, céges dokumentum bemutatása szükséges.

Ponton a megrendelt csomagokat 5 munkanapig tárolják. A lejárati időt megelőzően a címzett részére ismételt elektronikus értesítést küldenek, ezt követően csomag visszaszállításra kerül webáruházunkhoz.

GLS csomagpont információk: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont/csomagatvetel

MPL Postapont szállítás hivatalos oldala: https://www.posta.hu/postapont

Szolgáltatások, melyeket díjmentesen nyújt a futárszolgálat:

- Tudakozódás: kérésre a küldemény sorsáról tudakozódás keretében tájékoztatást ad

- Nyomon követés: csomagszám alapján a futárszoláglat információt ad a küldemény feladásáról, kézbesítéséről, kézbesíthetetlenségi okáról vagy letétbe helyezéséről, legkésőbb az esemény bekövetkezését követő munkanapon.
- Alkalmi átvevő megjelölése: a feladónak a küldemény címiratán tett rendelkezése esetén, a küldemények átvételére jogosultak mellett, átvételre jogosultnak tekinti a címzett szomszédjait, illetve munkahelyre címzett küldemény esetén a címzett munkatársát, a szervezet vezetőjét, illetve a szervezet nevében postai küldemény átvételére jogosult személyt is.
- Szállítmánykézbesítés: egy címhelyre történő, több küldemény feladása esetén egy időben kézbesíti a küldeményeket. Amennyiben a rendeltetési hely szerinti kézbesítőhelyre nem érkeznek meg az együtt kézbesítendő küldemények, azokat külön-külön a címzett részére átadni nem lehet, kivéve abban az esetben, ha erről a feladó utólag, máshogyan nem rendelkezik. 
- Telefonos egyeztetés: amennyiben a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, és az első kézbesítési kísérlet sikertelen, a kézbesítő egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel.

Törékeny, túlméretes, túlsúlyos termékek: 

Amennyiben a termék törékenynek vagy túlméretesnek bizonyul (több mint 100 cm hosszú) illetve extra súlyúak, a webáruház tulajdonosa fentartja azt a jogot, hogy a szállítási díjtól függetlenül csomagolási díjat számoljon fel. Erről a termék adatlapon vagy a kosár oldalon, illetve a kiszállítás előtt értesítjük a Felhasználót. Akváriumot csak MPL futárszolgálattal tudjuk szállítani.

Szállítási határidő:  A webáruház minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a vásárló által megrendelt termékeket határidőn belül futárnak átadja. Mindazonáltal azon - elsődlegesen egyedi - megrendelt termékek esetében, amelyeket a webáruház külső partnertől szerez be, előfordulhat, hogy a megrendelt terméket a webáruház szállítója időközben értékesítette. Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a webáruház a vevőt erről haladéktalanul tájékoztatja.

Sérült csomagot kérjük ne vegyen át vagy vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral/csomagponttal. Kérjük, csomagjának kibontásakor készítsen videó felvételt, hogy az esetlegesen sérült vagy hiányos termékeket rögzítse és ezzel segítse a panaszkezelési eljárást! A sérült termékekről a kicsomagolás után képeket is készítsen.

A csomagolás súlya rendelésenként, melyet a webáruház rendszere a szállítási díjhoz felszámol: 0,5kg.

Fentiek az ÁSZF elválaszhatatlan részei.

Fizetési módok
OTP SimplePay bankkártyás fizetés
OTP SimplePay rendszerébe irányítjuk át. Elfogadott bankkártyák: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express
simplepay_hu_v2
Utánvét (390 Ft)
A rendelés végösszegét a küldemény átvételekor kell fizetni készpénzzel vagy bankkártyával. Az utánvétes fizetésnek 390,-Ft kezelési költsége van.
Banki utalás
Egyenlítse ki rendelését banki átutalással

 


Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet