Törzsvásárlói hűségpont rendszer

Törzsvásárlói hűségpont információk

 

1. Hogyan működik?

Törzsvásárlói rendszerünk működése rendkívül egyszerű: minden levásárolt 100 Ft után 1 hűségpontot gyűjthet. Automatikusan jóváírásra kerülnek a sikeres megrendelés után kapott hűségpontok, amit a következő megrendeléskor a vásárló fel tud használni, de akár gyűjtheti is.

 

2. A hűségpontok levásárlása

1 Hűségpont 1 Ft-nak felel meg. A hűségpontoknak nincs lejárati idejük, bármeddig gyűjtheti őket és bármennyi hűségpontot felhasználhat.

Hűségpontjait a vásárlás után minden esetben a feltüntetett értékből kalkuláljuk.

Az áruházban megvásárolható valamennyi termék megvásárlása esetén jár a hűségpont, beleértve az akciós termékeket is. A megrendelés során adhatja meg a felhasználni kívánt pontok összegét.

 

3. A hűségpont gyűjtő rendszer felhasználásának feltétele:

 

Hűségpontot gyűjteni és felhasználni kizárólag a http://vitalpet.hu webáruházunkon keresztül történt regisztráció után leadott megrendeléssel lehet. A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható, készpénzre semmilyen körülmények között át nem váltható. Rendszerünk kizárólag a regisztrált vásárlók számára tudja biztosítani a pontgyűjtést.

Az át nem vett rendelések/küldemények után járó hűségpontokat utólagosan levonjuk.

4. Visszaélés

Visszaélés esetén cégünk fenntartja a jogot a hűségpont gyűjtés felfüggesztésére, a hűségpontok törlésére és a tulajdonos "feketelistára" tételére.

 

5. Adatvédelem

Cégünk az Ön adatait a legnagyobb odafigyeléssel, bizalmasan kezeli a törvényeknek és az Adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően.

 

6. Felelősségvállalás

Cégünk semmilyen felelősséget nem vállal a pontokkal kapcsolatos visszaélésekért. A kedvezmény feltételeit a webáruház üzemeltetője előzetes értesítés nélkül bármikor megváltoztathatja.

 

7. Gyakran ismételt kérdések

 

Minimálisan beváltható pont

Jelenleg nincs minimális összeghez vagy egyenleghez kötve a pontbeváltás!

 

Maximálisan beváltható pont

Jelenleg nincs maximális összeghez vagy egyenleghez kötve a pontbeváltás!

 

Kapok pontot a szállítási díj után? 

A pontok számolásakor a szállítási díj összege nem adódik hozzá.

 

Kapok pontot az akciós termékek után?

Igen. Az akciós termék után is ugyanúgy jár a hűségpont.
 

 Akciós terméket is vásárolhatok vele? 

Igen. Semmi akadálya, hogy akár akciós terméket is hűségponttal egyenlítse ki! 

Korlátozva van mire használhatom a pontjaimat? 

Jelenleg semmilyen korlátozás nincs, bármelyik termék megvásárlására felhasználhatja a hűségpontjait!

 

Pontbeváltáskor is kapok pontokat?
Az a vásárlás amelyik fizetésében pontbeváltás is szerepel, csak az a része ér pontot ami ezen felüli összeg! Például: vásárol 10.000 Forintért, melyből 2.000 Forintot hűségponttal egyenlít ki, és 8.000-et pénzzel fizet. Ilyenkor csak a 8.000 után kap új pontokat!

 

Elavulnak a pontjaim, ha nem használom fel?

Nem.
Viszont fenntartjuk a jogot ahhoz, hogy a Törzsvásárlói hűségpont programot bármikor megszüntessük vagy szüneteltessük. Így a fel nem használt pontok törlődnek, de erről időben értesítünk webáruházunk főoldalán illetve hírlevélben, hogy még levásárolhassa. Mennyiségileg semmilyen korlát nincs a gyűjthető pontszámokat illetőleg, annyit gyűjt, amennyit akar.

 

Nem talál itt választ?

Amennyiben a fentiekben nem talál választ kérdéseire, írjon nekünk az info@vitalpet.hu emailcímre vagy a Kapcsolat oldalon, és igyekszünk kielégítő választ adni. (Lehetőleg minél részletesebben írja körül a problémát)