Szakértői vonal 20/916-0009
Összetevők (lazac): hús és hússzármazékok 34 %, melyből 94 % természetes, növényi eredetű fehérje kivonatok, hal és halszármazékok (100 % természetes, 4 % lazacot tartalmaz), ásványi anyagok 0,6 %, cukor, olajok és zsírok 0,1 % napraforgóolaj
Összetevők (tonhal): hús és hússzármazékok 34 %, melyből 94 % természetes, növényi eredetű fehérje kivonatok, hal és halszármazékok (100 % természetes, 4 % tonhalat tartalmaz), ásványi anyagok 0,6 %, cukor, olajok és zsírok 0,1 % napraforgóolaj
Összetevők (fehérhúsú hal): hús és hússzármazékok 34 %, melyből 94 % természetes, növényi eredetű fehérje kivonatok, hal és halszármazékok (100 % természetes, 4 % fehérhúsú halat tartalmaz), ásványi anyagok 0,6 %, cukor, olajok és zsírok 0,1 % napraforgóolaj
Összetevők (tőkehal): hús és hússzármazékok 34 %, melyből 94 % természetes, növényi eredetű fehérje kivonatok, hal és halszármazékok (100 % természetes, 4 % tőkehalat tartalmaz), ásványi anyagok 0,6 %, cukor, olajok és zsírok 0,1 % napraforgóolaj
Analitikai összetevők: fehérje 8,5 %, zsír 4,5 %, hamu 1,8 %, rost 0,3 %, nedvesség 84,5 %, kalcium 0,32 %, foszfor 0,22 %