Akciós termékek

Nézet:
Sorrend:
-3%
PAN-606

Panzi SunnyGlobe Bio Enzim fenékiszap lebontó granulatum Kerti tavakba – Kerti tavak biológiai tisztítására kifejlesztett, biológiailag aktív, koncentrált enzimeket és lebontó baktériumokat tartalmazó készítmény, mely elősegíti a kisebb 1-20m3 nagyságú kerti tavak biológiailag kristálytiszta vizének kialakulását

Egy zárt rendszerű kertitó magas szervesanyag tartalmának leggyakoribb oka a hasznos baktérium törzsek teljes, vagy részleges hiánya. A lebontó, szerves hulladék fogyasztó baktériumok általában mindenütt megtalálhatók de csak olyan kis mennyiségben, hogy egy kertitó szerzervesanyag tartalmát nem képesek lebontani. Ez különösen a mesterséges, nem forrás vagy patak által táplált tavakra jellemző. Gyakran a túlzott etetés is problémát okoz, mivel az ételben lévőzsírok nehezen bomlanak, a káros bomlási folyamatok során pedig mérgezővé válhatnak. Az eredmény: rothadás, befülledés azaz kellemetlen illatú, büdös kertitó.

A Panzi SunnyGlobe Bio Enzim Granulatum por ezen a problémán segít, mert a biológiai eredetű hulladék összetevőit az enzimek feltárják, melyek ezután a Panzi SunnyGlobe Bio Enzim Granulatum porban található 14 féle szerves anyag fogyasztó baktérium táplálékává válnak, biztosítva, hogy a kertitó egészséges ökoszisztémává váljon. A kertitó a kezelés hatására szag- és bűzmentes lesz.

A Panzi SunnyGlobe Bio Enzim Granulatum por kezelés hatására a kerti tóban lévő szerves anyag humidokra, vízre, széndioxidra, a nitrifikációs és denitrifikációs folyamatoknak köszönhet en nitrogénvegyületekre valamint oxigén gázra bomlik le. Ezek természetazonos, a környezetre
jótékony hatást gyakorló anyagok.

Hol használható? Kiknek ajánljuk?
A Panzi SunnyGlobe Bio Enzim Granulatum egyaránt használható édesvizű, vagy sós vizű tavaknál. Használatával a vízcsere részben, vagy teljesen elhagyható. Ugyanakkor gondoskodjon a tó vizének mozgatásáról, ezért
keringetés, vagy levegőztetés nélkülözhetetlen a Panzi SunnyGlobe Bio Enzim Granulatum használata mellett. A folyamat nemcsak gyors, de szagtalan is, mivel Panzi SunnyGlobe Bio Enzim Granulatum jelentősen csökkenti a biológiai eredetű szagokat.

Használata:
Első alkalommal használjon 2 zacskónyit 1000 literenként, majd ezt követően havonta 1 zacskót 1000 literenként. Csak folyamatos használat mellett fejti ki jótékony lebontó hatását! Oldja fel a zacskók tartalmát majd oldatban juttassa be a kerti tó vizébe. A zacskó tartalma nem oldódik fel teljesen a vízben, de az üledékes rész is fontos részét képezi a terméknek, így ezt is öntse bele a tóba!

2 099 Ft
2 174 Ft
Egységár: 8,4 Ft/g
Kezdete: 2020.03.18
-15%
EHEIM-2010020
Praktikus és kompakt belső szűrő. A ház kialakítása lehetővé teszi a szűrőszivacs egyszerű kiemelését anélkül, hogy magát a készüléket ki kellene venni az akváriumból.
- Elforgatható vízáram, levegőztetés
- Különösen alkalmas kis akváriumokhoz, terráriumokhoz.

Akvárium mérete: 60-160 l
Emelőmagasság: 0,4 m
Méretek: 218*75*96 mm
Szűrő térfogat: kb. 0,33 l
Teljesítmény: 6 W
Vízforgatás: 220-500 l/h
8 790 Ft
10 290 Ft
Egységár: 8 790 Ft/db
Kezdete: 2020.02.28
-22%
ATM-013
JKA-AP3500 légpumpa 120 l/h (atman)
A JK Animals új légpumpa család megbízható, halk működése és hosszú élettartama miatt közkedvelté vált az akvarisztika világában Légpumpával működtethető kisebb méretű szivacs szűrőkhöz és kisebb dekorációs kiegészítőkhöz is ajánlott. Stabil működésű, biztonságos.

Visszacsapó szelep használata ajánlott!


Technikai adatok:
- kimenő teljesítmény: 120 liter/óra
- energiafogyasztás: 2,5 watt
- 2 sebességi fokozat
- tö...
2 328 Ft
2 979 Ft
Egységár: 2 328 Ft/db
Kezdete: 2020.02.28
-18%
PED-018

Pedigree 400 g konzerv csirkés junior

A Pedigree® konzervek friss húst is tartalmaznak, amely felhasználás előtt nem kerül lefagyasztásra vagy egyéb feldolgozásra. A finom, húsos falatkákat lágy aszpik teszi még élvezetesebbé. Így minden alkalommal kiváló minőségű táplálékot tud nyújtani kedvencének, amely egyben rendkívül ízletes is.

Kiszerelés: 400 g

493 Ft
598 Ft
Egységár: 1,23 Ft/g
Kezdete: 2020.05.06
-1%
PAN-404

 A PANZI MULTIVITAMIN KÖLYÖK Tabletta optimális arányban tartalmazza a fejlődő szervetű kölyökkutyák számára szükséges vitaminokat. Rendszeres etetése biztosítja kedvencünk egészséges fejlődéséhez, jól működő immunrendszeréhez és növekedéséhez szükséges vitaminokat. A PANZI MULTIVITAMIN KÖLYÖK etetésével tudja a vemhes szukák terhessége alatt megnövekedő vitaminszükségletet biztosítani, valamint a szoptatós szukák számára is fontos kiegészítő, mellyel az alom egészséges felnevelését tudja segíteni. A termék fokhagymapor tartalma erősíti az immunrendszert, emésztést segítő és féregűző hatást biztosít.

675 Ft
679 Ft
Egységár: 6,75 Ft/db
Kezdete: 2020.03.24
-5%
CHA-004

Chappi 13,5 kg száraz kutyatáp marhahús és zöldségekkel

 

A Chappi® teljes értékű és kiegyensúlyozott szárazeledel, mely biztosítja, hogy kutyája jól táplált, boldog és élettel teli legyen. Ráadásul a Chappi® receptek ínycsiklandó ízét minden kutya szereti!
A Chappi® szárazeledelek új húsos és zöldséges falatkái több mint 30 féle tápanyagot tartalmaznak, köztük vitaminokat és ásványi anyagokat, melyek gondosan válogatott minőségi összetevőkből származnak.

Teljes értékű állateledel felnőtt kutyák számára.

 

Több mint 30 tápanyaggal, A, D, E vitaminok, Ásványi anyagok, Fehérjék

6 641 Ft
6 990 Ft
Egységár: 492 Ft/kg
Kezdete: 2020.05.06
-10%
PV-008

Prevital 12x100 g alutasakos eledel (csirke-borjú-lazac) szószós

Összetevők
CSIRKE:
hús és állati származékok (4% csirke), hal és halszármazékok, növényi eredetű származékok, növényi fehérje kivonatok, ásványi anyagok, különféle cukrok.
BORJÚ:
hús és állati származékok (4% borjú), hal és halszármazékok, növényi eredetű származékok, növényi fehérje kivonatok, ásványi anyagok, különféle cukrok.
LAZAC:
hús és állati származékok, hal és halszármazékok (4% lazac), növényi eredetű származékok, növényi fehérje kivonatok, ásványi anyagok, különféle cukrok.
1 390 Ft
1 550 Ft
Egységár: 1,16 Ft/g
Kezdete: 2020.05.06
-12%
YOYO-005
YOYO WELLNESS rágcsáló eleség tengerimalacoknak

A tengerimalac vegetáriánus. Etetéséhez alacsonyabb fehérje-, de magas rosttartamú eleségre van szüksége. Ezt jó minőségű táp, zöldség, gyümölcs, bizonyos mennyiségű magvak,C-vitamin biztosítja. A tengerimalac emésztőrendszere testhosszához képest nagyon hosszú, gyomortérfogata pedig csak 20-30 ml. Ezért állandóan éhes, szinte folyamatosan eszik. A YOYO wellnesstáp segíti, hogy kis állatunk a természetben található táplálékhoz hasonló eleséghez jusson és jóllakottság érzése mellett, kedvencünk ne hízzon el.


Összetétel: gabonafélék, magvak, növényi eredetű származékok, zöldségek, gyümölcs, faág.

Kiszerelés: 1000ml

557 Ft
633 Ft
Egységár: 0,56 Ft/ml
Kezdete: 2020.05.12