MIAU deo-gran alomszagtalanító por

MIAU deo-gran  alomszagtalanító por
1 960 Ft
Egységár: 1 960 Ft/db
Miau deo-gran alomszagtalanító szemcsés 400 ml.
A Miau deo-gran a nedvességet kiválóan megkötő szemcséivel a normál alomhoz keverve megszünteti a kellemetlen szagokat, ezáltal higiénikusabbá, könnyebben kezelhetővé teszi az almot.
Adatok
Gyártó
MIAU
Szállítási idő
1
Cikkszám
MIA-001
Hasonló termékek
Vélemények
Átlagos értékelés:
1 (2 vélemény)
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(2)
Még nem írt véleményt a termékről?
Horváth Dóra
Horváth Dóra
2016.11.20
 - 02:53
Nem jött be! Vakaróztak tőle az állatok, tüsszögtek, és nem szagtalanít. Hamar elfogy, és gyakorlatilag nem éri meg az árát, mivel semmi érdemleges pozitív hatása nem volt, amit szagtalanításhoz ígértek. Az egyetlen módja a szagtalanításnak az, ha nem várjuk meg, míg a kisállatok alomtálcája büdi legyen, és ezt semmi nem helyettesíti. Nekem sajnos nem vált ez be, sem pedig a spray formában kapható...
Horváth Dóra
Horváth Dóra
2016.11.20
 - 02:46
Semmi pozitív hatást nem észleltünk! A nyulak és a tengerimalacok mindig vakaróztak utána, tüsszögtek is, amikor belélegezték, és semmi illatát nem éreztük annyira sem, hogy legalább keveredjen a használt alom szagával. A spray formában kaphatót is használtuk, az sem hozott pozitív eredményt. Gyakorlatilag, nem törtét semmi hatás, mikor az alomra lett szórva, csak az állatok nem szerettek benne mászkálni. Ez is hamar elfogy. Nem éri így meg az árát.