Insecticide 2000 permet 500 ml (pumpás)

-12%
Insecticide 2000 permet 500 ml (pumpás)
4 490 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 970 Ft
Kezdete: 2022.04.19  
Egységár: 7,94 Ft/ml
INSECTICIDE 2000 - Új, tartós hatású rovarölőszer


Gyors hatás a rovarok, pl. hangyák, csótányok, ágyi poloska, ezüstös pikkelyke, svábbogarak, molyok, tetvek, bolhák, kullancsok stb. ellen. Emberre és állatokra a szakszerű alkalmazás mellett veszélytelen.

Minősítése: szabadforgalmú irtószer. Hatóanyaga: 0,25% permetrin
Részletek
Használati utasítás: Zárt térben rejtett életmódú rovarok (pl. csótány, ágyi poloska, hangya, ezüstös pikkelyke, ruhamoly, bolha stb.) irtására.

Használat előtt alaposan el kell rázni! A szórófejet forgatással nyissuk ki és a pisztollyal a finom ködpermetet a rovarok búvó,- és tartózkodási helyeire célzottan juttassuk ki úgy, hogy a felület egyenletesen kissé nedves legyen. A flakont a kezelendő felülettől kb. 30 cm távolságra tartsuk.

Csótányok irtásakor a szeméttároló, mosogató, mosdókagyló, fürdőkád, WC környékét, ágyi poloska irtásakor a padló,- és falréseket, ajtórepedéseket, ágyneműtartót és a képek hátoldalát kezeljük. Ruhamoly irtásakor a szekrény és a fiók belső felületére juttassuk a permetlevet. Bolhák esetében minden olyan helyet célszerű kezelni, ahol a bolhával fertőzött háziállat tartózkodni szokott pl. kutyaház, fekhely, szőnyeg, lábtörlő stb. - az állat bolhairtó kezelésével egyidejűleg alkalmazva a leghatékonyabb. Egyéb rovarok megjelenésekor azok előfordulási helyeit permetezzük. A permet a felületeken nyomot nem hagy. A permettel érintkezve a rovarok 2-3 héten keresztül folyamatosan elpusztulnak. Amennyiben továbbra is rovarok előfordulását észleljük, úgy a kezelést ismételjük meg.

Figyelmeztetés: Ügyeljünk arra, hogy a permet élelmiszerre, evőeszközre, gyermekjátékra ne kerüljön! Permetezés után meleg szappanos vízzel kezet kell mosni. Élelmiszertől elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó. Gyermekek az irtószert nem kezelhetik!
Adatok
Típus
Spray
Gyártó
Insecticide
Életkor
Minden
Térfogat
500 ml
Fajta
Kutya
Szállítási idő
1
Cikkszám
RAKT-INS-003
Hasonló termékek
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Marianna
Marianna
2021.05.12
 - 08:35
Ezt a terméket rendszeresen használjuk a kutyáinkra már régóta. Nagyon jó, csak ajánlani tudom.