Tetra AlgoStop depot 12 db-os

Tetra AlgoStop depot 12 db-os
3 870 Ft
Egységár: 323 Ft/db
Tabletta formájú készítmény, tartós kezelés édesvízi akváriumokba.

- Tartósan elpusztítja a fonalas- és ecsetalgákat és megakadályozza az újraképződésüket.

- Nagy aktivitású alga elleni depó hatóanyaggal.

- Minden édesvízi akváriumban használható.

- Az algák nem csak zavaróak az akváriumban, hanem rossz hatással lehetnek a növények növekedésére, és az akvárium biológiai egyensúlyát hosszú távon negatívan befolyásolják.
Részletek
artósan elpusztítja a fonalas- és ecsetalgákat és megakadályozza az újraképződésüket. Nagy aktivitású alga elleni depó hatóanyaggal. Minden édesvízi akváriumban használható.

Az algák nem csak zavaróak az akváriumban, hanem rossz hatással lehetnek a növények növekedésére, és az akvárium biológiai egyensúlyát hosszú távon negatívan befolyásolják.

Hatás: A tabletták egy nagy aktivitású alga elleni depó hatóanyagot tartalmaznak, amelyet lassan és fokozatosan adnak le az akvárium vizébe. Eközben a tabletták nem oldódnak fel, hanem megtartják a formájukat. Négy hét alatt adják le a hatóanyagot, ezután a tablettákat a vízből el kell távolítani és újakat kell behelyezni.

Adagolás: Megelőzésre: 40 liter vízhez egy tabletta. Kifejezetten fonalas- és ecsetalgák ellen dupla adagot kell alkalmazni: 20 liter vízhez egy tablettát.

Az algaölő szerekkel való kezelés idején szükséges a levegőztetés a megfelelő oxigénellátás biztosítása érdekében. Szénen, tőzegen vagy műgyantán keresztül történő szűrés az AlgoStop depot alga elleni hatását ronthatja.

Tartalom: 12 kapszula, 480 liter vízhez elegendő.

Tipp: valamennyi Tetra alga elleni készítmény egyszerűen és biztosan felhasználható és illeszkedik egymáshoz. Kezdődő algaképződés esetén az egészséges növény-növekedés biztosítása érdekében használjon AlguMin készítményt, majd ezt követően Algetten tablettákat az algák újraképződésének megakadályozására. Makacs esetekben az Algizit azonnal segít. A Tetra AlgoStop depot a speciális algaproblémák esetén hatásos. Így növényei olyan szépen fejlődnek majd, mint a természetben.Tabletták: hatékony összetevők: Monolinuron 22,7 mg/g * vízi élőlények számára káros, a vizekben hosszú távú káros hatása lehet * A csatornarendszerbe nem kerülhet. * Gyerekek elől elzárva tartandó. * Veszélyes hulladékként kezelendő.
Adatok
Típus
Algagátló
Gyártó
Tetra
Szállítási idő
1
Cikkszám
TET-028
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!