Tápok-eledelek

Nézet:
Sorrend:
PRE-461413

A Versele Laga Chinchilla Nature egy teljes értékű eledel, mely a csincsillák táplálékigényeihez illeszkedik. Ez a természetes összetevőkből álló prémium keverék tartalmaz minden szükséges tápanyagot, vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat, melyekre állatának szüksége van a gondtalan és egészséges, vitalitásteli élethez.

1 700 Ft
Egységár: 2,27 Ft/g
-6%
YOYO-004

YOYO WELLNESS nyúl eledel

A nyúl kizárólag növényi táplálékot fogyaszt, kevesebb fehérjére és több rostra van szüksége. Számára fontosak a szagok és az ízek. Szaglóérzéke kiváló.A nyúlnak sok ízlelő bimbója van, szereti a jóízű változatos táplálékokat. A YOYO wellness nyúltáp teljes értékű táp, amely tartalmazza az állat számára szükséges tápanyagokat.A YOYO wellness táp segíti, hogy kisállatunk a természetben található táplálékhoz jusson és a jóllakottság érzése mellett kedvencünk ne hízzon el.

Összetétel: Gabonafélék, magvak, lucerna, zöldség, Gyümölcs, antioxidáns (BHT)

Kiszerelés: 1000ml

594 Ft
633 Ft
Egységár: 0,59 Ft/ml
Kezdete: 2020.11.05
-12%
YOYO-005
YOYO WELLNESS rágcsáló eleség tengerimalacoknak

A tengerimalac vegetáriánus. Etetéséhez alacsonyabb fehérje-, de magas rosttartamú eleségre van szüksége. Ezt jó minőségű táp, zöldség, gyümölcs, bizonyos mennyiségű magvak,C-vitamin biztosítja. A tengerimalac emésztőrendszere testhosszához képest nagyon hosszú, gyomortérfogata pedig csak 20-30 ml. Ezért állandóan éhes, szinte folyamatosan eszik. A YOYO wellnesstáp segíti, hogy kis állatunk a természetben található táplálékhoz hasonló eleséghez jusson és jóllakottság érzése mellett, kedvencünk ne hízzon el.


Összetétel: gabonafélék, magvak, növényi eredetű származékok, zöldségek, gyümölcs, faág.

Kiszerelés: 1000ml

557 Ft
633 Ft
Egységár: 0,56 Ft/ml
Kezdete: 2020.11.05
YOYO-006

YOYO WELLNESS  eleség törpehöcsögnek

Az az eledel, kimondottan törpehörcsögöknek készült.

A hörcsög nem vegetáriánus, igényli az állati eredetű fehérjét is.Szeret enni, hasán keresztül is szelídíthető. Eledelét gabonafélékből, alacsony zsírtartalmú magokból, zöldségekből, gyümölcsökből, valamint állati fehérjéből ajánlatos összeállítani.
A YOYO Wellnesseledel alapanyagainak minősége, összetétele, beltartalma biztosítja az egészséges, boldog és hosszú életet kedvencünk számára. A jóllakottság érzése mellett,
kedvencünk nem hízik el. Figyelembe veszi az állat igényeit és faág hozzáadásával, állandó rágófelületet biztosítva, gondoskodik a fogak állagmegóvásáról.

633 Ft
Egységár: 0,63 Ft/ml