Etető anyagok

Nézet:
Sorrend:
ALPHA-DOV-046

A gyümölcsös keverékek általában tavasztól őszig jól használhatók. A hideg vízre a kicsit könnyedebb aromájú keverékek válnak be, mivel a túl erős ízvilág elriaszthatja a halakat. Ez a mix egy vaníliás alapra épülő szilvás keverék, amelyet bordó köntösbe öltöztettek, hogy ne legyen riasztó a hideg vízben eledelt kereső halak számára. A hideg vízre tekintettel magas arányban tartalmaz CSL-őrleményt. Kifejezetten jó fogások érhetőek el átmeneti időszakban a bordó gyümölcsössel, mikor a víz már napról napra melegebb és nem feltétlenül kell az etetőanyagnak teljesen beleolvadnia a környezetbe.

 

 

1 290 Ft
Egységár: 1 290 Ft/db
ALPHA-DOV-044

A csonti csaliként már sokszor bizonyított. A Dovit megtalálta és etetőanyagba keverte azt az ízanyagot, ami annyira vonzóvá teszi a kis kukacokat a halak számára. A barna alapváltozat 2009 óta nagyon sikeresen szerepelt a horgászatok alkalmával. Főként meleg vízi pontyozáshoz, kárászozáshoz javasolt.

 

 

1 290 Ft
Egységár: 1 290 Ft/db
ALPHA-DOV-050

DOVIT 3 kg-os pontyozó etetőkeverék

A Dovit Pontyozó keverék alapváltozata barnás színű. Tartalmaz kukoricapehely darabokat is, aminek köszönhető a nagyobb szemcseméretet kedvelő pontyok, kárászok kedvelt csalija. Édes, vaníliás jellegű aromájának köszönhetően tavasztól őszig eredményesen használható.

 

1 290 Ft
Egységár: 1 290 Ft/db
ALPHA-DOV-055

DOVIT 3 kg-os vaníliás etetőkeverék

Dovit vaníliás etetőkeverék. A vanília szinte az első aromaanyag volt, amit horgászok használni kezdtek hazánkban. Eredményességét mi sem mutatja jobban, hogy sikere évtizedek múltán is töretlen. Ez a keverék is a gabonákra jellemző barna alapszínnel rendelkezik és szinte bármely békés hal horgászatára kiválóan alkalmas.

 

1 290 Ft
Egységár: 1 290 Ft/db
ALPHA-DOV-014

DOVIT etetőkeverék Csontis 1kg

A csonti csaliként már sokszor bizonyított. A Dovit megtalálta  és etetőanyagba keverte azt az ízanyagot, ami annyira vonzóvá teszi a kis kukacokat a halak számára. Főként meleg vízi pontyozáshoz, kárászozáshoz javasolt.

"Büdös" etetőkeverékek (sárga csomagolásban)

A büdös etetőkeverékek használata elsősorban inkább a meleg vizekben javasolt, ugyanis ezekben fejtik ki a bennük található anyagok legnagyobb mértékben hatásukat. Természetesen bizonyos esetekben egy kevésbé intenzív aromájú mix a hűvös vízben eredményesebb is lehet a többinél.

 

495 Ft
Egységár: 495 Ft/db
ALPHA-DOV-015

DOVIT etetőkeverék Kendermagos 1kg

A kendermagot nemcsak főzve, de darálva is nagyon jól lehet használni horgászati célra. A kendermagban található egyedi olaj, illetve a 8 féle aminosav kifejezetten kedvelt csalivá teszik a pontyok és a keszegek körében egyaránt.

Természetes etetőkeverékek (zöld csomagolásban)

Csak természetes alapanyagokat tartalmazó keverékek. Az év bármely szakában használhatóak ízlés szerinti színezékkel, aromával. Olyan horgászoknak ajánlott, akik vagy ragaszkodnak ahhoz, hogy csak természetes anyagokat használjanak, vagy olyan helyen horgásznak, ahol a mesterséges anyagok használatát tiltják.

Kifejezetten alkalmasak egyéb etetőanyagok dúsítására, mivel természetes, aromázatlan (a bennük található íz és illat a gyártás során történő darálás, és előkészítés hatására jön létre), így a dúsításra szánt etetőanyagnak nem veszi el az illatát, sőt még megtoldja egy kis plusszal, úgymond frissességgel.

 

 

495 Ft
Egységár: 495 Ft/db