Akciós termékek

Nézet:
Sorrend:
-14%
NEP-003
NEPTUN parakill turbo 40 ml
Erős fertőzöttség , zsúfolt haltartás esetén alkalmazható darakór, fátyolbetegség (oodnium) gyógykezelésére.
A szer hatóanyagai berendezett medencében 2-3 napon belül lekötődnek, ezért ha szükséges, pótolni kell.
A kúra befejezése után részleges vízcsere ajánlott.
Érzékenyebb halak esetén (pl. kistestű pontylazacok, neonhal stb.) az előirt adag felét alkalmazzuk.
A flakon tartalma 200 l vízhez elegendő.
357 Ft
414 Ft
Egységár: 8,93 Ft/ml
Kezdete: 2020.02.28
-28%
VAP-001

Get Off macska és kutya riasztó 200 g

Get Off távoltartó és leszoktató zselé kristály:
A zselé kristályok laza elterítésével hatásos eredményt érhetünk el mindenféle időjárási körülmények között,
a szer ugyanis fokozatosan bocsájt ki egy erős illatot, amely megtéveszti a kutyák és a macskák szaglását.
Néhány hetes használat után megjegyzik a számukra kellemetlen szagot és ennek köszönhetően távol tartják magukat a kezelt felülettől.
A szert használhatjuk töményen a kövezeten, a pázsit körül vagy a virágágyásokban.

Kiadósság:
A 200 gramm-os flakon tartalma kb. 25 m2 területre elegendő.

1 490 Ft
2 059 Ft
Egységár: 6,21 Ft/g
Kezdete: 2020.02.28
-6%
PAN-142

Panzi eledel növendék díszhalaknak.

Teljesértékű táplálék akváriumi díszhalaknak, melyet az apró szemcseméretnek köszönhetően növendék halaink is gond nélkül tudnak fogyasztani.

Analitikai összetevők: nyers zsír 5%, nedvesség 8%, nyers fehérje 40%, vitaminok: A, B, D, E

Adagolás: amennyit a halak 2-3 percen belül elfogyasztanak. Ügyeljünk, hogy ne etessük túl a halakat, mivel az eledel bomlásnak indul a vízben. Száraz, hűvös helyen tartandó.

197 Ft
209 Ft
Egységár: 3,94 Ft/ml
Kezdete: 2020.05.15
-20%
PCH-013
Pet Product gyógynövénye szemtisztító folyadék 100 ml.
A szem az állatok egyik legérzékenyebb szerve, ezért nagy figyelmet kell fordítani a tisztántartására. A kutyák és macskák szeme könnyeket termel, hogy az ne száradjon ki. A könny a szem alatti szőrt barnásra színezi és foltokban ott is marad.
A Pet Product szemtisztító folyadék segít a foltok eltávolításában, az eredeti szőrszín visszaadásában, gyógynövényes összetevőinek köszönhetően pedig eredményes gyulladásc...
487 Ft
610 Ft
Egységár: 4,87 Ft/ml
Kezdete: 2020.02.28
HAGEN-017

HAGEN ELITE JET- FLO

Víz alá meríthető akvárium belső szűrő

 

FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

FIGYELMEZTETÉS- A sérülések elkerülése végett az Akvárium Készlet kezelésekor tekintetbe kell venni a biztonsági előírásokat, melyek a következők:

OLVASSA EL ÉS KÖVESSE AZ ÖSSZES BIZTONSÁGI ELŐÍRÁST

 1. VESZÉLYES- Az áramütés lehetőségének elkerülése végett, különös odafigyelésre van szükség, mivel a berendezés használatához víz is kell. Kövesse figyelemmel a biztonsági előírásokat.
 2. Minden akváriumi készüléket le kell kapcsolni a fő áramellátásról az akvárium szerelése, illetve bárminemű tevékenység előtt, mely a vízzel való közvetlen kapcsolatba lépéssel jár. FIGYELEM: Áramtalanítson minden akváriumi készüléket, mielőtt az akváriumba nyúlna!
 3. Ne működtessen olyan akváriumi készüléket, mely hibás, vagy bármily módon megrongálódott. A készülék tápkábele nem cserélhető. Ha a készülék tápkábele vagy dugója megsérül, a készüléket nem szabad használni.
 4. FIGYELEM: A motornak nincsenek házilag megszerelhető részei. Ne próbálja saját kezűleg megszerelni a készüléket, javításhoz vagy cseréhez, vigye azt márkaszervizbe.
 5. Annak elkerüléséhez, hogy a készülék dugóját, vagy a konnektort víz érje, helyezze az akváriumot ahhoz a falhoz, melyen a konnektor található, így megelőzhető, hogy a víz a eljusson a dugóhoz vagy a konnektorhoz.
 6. FIGYELEM: Használjon &bdquo,,,,lecsöpögő hurkot&rdquo,,,,. A &bdquo,,,,lecsöpögő hurkot&rdquo,,,, (lásd az illusztrációt) a felhasználónak kell létrehoznia, minden olyan akváriumi tápkábel esetén, melyet konnektorhoz kell csatlakoztatni. Hogy elkerüljük annak lehetőségét, hogy a készülék dugóját vagy a konnektort víz érje, helyezze az egységet a fal azon oldalához, ahol a konnektor van, hogy megelőzze a víz eljutását a dugóig, vagy a konnektorig. A konnektorhoz illesztett &bdquo,,,,lecsöpögő hurkot&rdquo,,,, (lásd az ábrán) kell létrehozni. A &bdquo,,,,lecsöpögő hurok&rdquo,,,, a kábel azon része, mely a konnektor vagy a dugó szintje alatt helyezkedik el, és annak megelőzésére szolgál, hogy a víz a kábel mentén eljusson a konnektorig és kapcsolatba kerüljön azzal. Ha a dugót vagy a konnektort víz éri, NE húzza ki a dugót. Kapcsolja le a biztosítékot, vagy az áramköri megszakító segítségével áramtalanítsa a készüléket. Ezt követően húzza ki a dugót, és vizsgálja meg, került-e víz a konnektorban.
 7. FIGYELEM: Az áramütés megelőzéséhez alkalmazzon áramköri megszakítót. Ha a készülék szivárgás jelét mutatja, vagy ha az áramköri megszakító kikapcsol, szakítsa meg a főáramellátást és távolítsa el a készüléket a vízből.
 8. FIGYELEM: A készülék használata gyermekek számára nem engedélyezett, kivéve, egy felelősségteljes felnőtt állandó felügyelete mellett.
 9. FIGYGELEM: Ne használja a készüléket rendeltetésétől eltérő célokra. Olyan alkatrészek használata, melyet nem a gyártó javasol, vagy forgalmaz, nem biztonságos állapotot hozhatnak létre.
 10. FIGYELEM: Ne merítse ezt a készüléket 1 méternél mélyebbre.
 11. FIGYELEM: Ne működtesse ezt a készüléket szárazon. Mindig áramtalanítsa a készüléket, ha nincs használatban, egyes részeinek le és felszerelésekor, és tisztítás előtt. Soha ne a kábellel rántsa ki a dugót a falból. Ragadja meg a dugót és ily módon húzza ki a dugót a konnektorból.
 12. Ne olyan helyen szerelje össze vagy tárolja a készüléket ahol az ki lesz téve az időjárás viszontagságainak, vagy ahol a hőmérséklet fagypont alatt van.
 13. Győződjön meg róla, hogy a készülék biztonságosan lett felállítva, mielőtt üzembe helyezné.
 14. Olvassa el figyelmesen az összes készülékre vonatkozó megjegyzést.
 15. Amennyiben hosszabbító kábelre van szükség, megfelelő típusú kábelt használjon. A készülékhez képest kevesebb amper vagy watt besorolású kábel használata túlfűtést okozhat. A kábel elhelyezését tekintve, ügyeljen arra, hogy ne lehessen benne megbotlani, vagy kirántani.
 16. 16. VIGYÁZAT: A korrózió vagy rongálódás áramütéshez vezethet, ezért ennek megelőzése végett csak friss vizet használjon!

ŐRIZZE MEG EZT A TÁJÉKOZTATÓT!

Felállítás és működtetés

VIGYÁZAT: Húzza ki az összes akváriumban lévő készülék dugóját, mielőtt a vízbe nyúlna.

Az Elite Jet-Flo felállítása

Az ELITE JET-FLO Víz alá meríthető szűrő venturi rendszerrel van ellátva.

 1. Csatlakoztassa a légtömlőt a kimeneti adapterhez.
 2. Helyezze a tömlő rögzítőt a kábelre, annak érdekében, hogy a venturi a vízen kívül maradjon.
 3. Ha kívánja, visszavághatja, méretre szabhatja a tömlőt.

Permetező felszerelés

A permetező felszerelés használata ideális, amennyiben hozzáadott levegőztetésre van igény. Helyezze a Permetező felszerelés kimenetét a vízfelszín fölé, ez felszíni mozgást hoz létre, és segíti a gázok cseréjét.

Felállítás

Távolítsa el a kimenti szórófejet, és rakja fel helyette a permetező felszerelést. A készlet két permetezővel van ellátva, használja az egyiket, vagy mindkettőt alkalmazásától függően. Szerelje a permetezőt az akvárium oldalára, vagy a hátulja mentén.

A SZŰRŐ KARBANTARTÁSA

VIGYÁZAT: Húzza az összes akváriumban lévő készülék dugóját, mielőtt a vízbe nyúlna.

Javasoljuk a szűrő szivacs, a mágneses járókerék és a járókerék házának (melyben a mágneses járókerék helyezkedik el) tisztítását, legalább havonta, illetőleg Nutrafin Cycle hozzáadását, a hasznos baktériumkultúra helyreállítása végett. A szűrő szivacsot minimum kéthavonta cserélni kell a pumpa megfelelő működésének biztosításához.

Az Elite Jet- Flo karbantartása és cseréje

 1. Lassan távolítsa el a szűrőt az akváriumból.
 2. Távolítsa el a szűrő alsó felét.
 3. Távolítsa el a ZeoCarb patronját. Öblítse át, vagy cserélje le.
 4. Távolítsa el a szivacspárnát. Öblítse át, vagy cserélje le.
 5. Távolítsa el a járókerék borítását.
 6. Ragadja meg a járókerék lapátjait és húzza ki a járókereket.
 7. Öblítse le a mágneses járókerékben és a járókerék lapátjain felhalmozódott összes szennyeződést majd szerelje vissza az alkatrészeket.
 8. Miután minden alkatrészt megtisztított, szerelje össze a szűrőt, és helyezze vissza az akváriumba.